Útblokádot szerveznek márciusra a Facebookon

2015. január 05. 08:59

Március elsejétől több napig tartó országos útblokádot szervez Büki Zoltán. Büki addig tartaná fent az útzárat, amíg a kormány visszavonja az útdíjrendszert. Eddig háromezren csatlakoztak a szerveződéshez a Facebookon.

2015. január 05. 08:59

Országos útblokád szervezésébe fogott Facebookon Büki Zoltán, az Együtt-PM korábbi tagja. A blokád március elsején kezdődne és addig tartana, amíg a kormány el nem törli a januártól fizetőssé tett utak rendszerét. A blokádot a teljes országra hirdette a szervező, eddig 3300-an csatlakoztak a közösségi oldalon.

Büki az Origonak elmondta: egy országos blokádot lehetetlen ennél rövidebb idő alatt megszervezni, ezért tették márciusra a tiltakozást. Büki szervezésében már volt egy tüntetés az útdíj ellen, akkor egy percre zárták le az M1-es és az M7-es közös bevezetőjét Budaörsön.

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2015. január 05. 16:32
A szántó-vető emberek imádni fogják a csürhét!
1120
2015. január 05. 14:10
Napokig tartó, egész pályás blokádot ne merjetek tartani, mert szét lesztek verve! (A szó legszorosabb értelmében...)
kjkj945
2015. január 05. 13:38
""Március elsejétől több napig tartó országos útblokádot szervez Büki Zoltán. Büki addig tartaná fent az útzárat, amíg a kormány visszavonja"" " 1990-ben a magyarországi benzináremelés elleni tüntetés volt, melynek során több ezer taxis és fuvarozó bénította meg három napra Budapestet " És most nem rab ár van. Hókotrókkal a Dunába a blokk áddal!
Kvasztics Fedor
2015. január 05. 12:41
Az első két olyan eset után, amikor súlyos következménye lesz az útszárnak, bulldózerrel lesznek félretolva. A közbiztonságot nem lehet veszélyeztetni. De a közlekedni akaróktól is kaphatnak néhány pofont. Mert engem például nem érdekel évi ötezer forint, engem ezért ne tartsanak fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!