Származása miatt igazoltathatták az ácsi polgármestert

2015. január 24. 17:48

Lakatos Béla, Ács cigány polgármestere azt állítja: származása miatt állították meg és igazoltatták a rendőrök.

2015. január 24. 17:48

Lakatos elmondása szerint azt is hallotta, hogy a rádióból visszaszóltak, hogy épp egy „kisebbségit igazoltatnak”. Ezután kérdőre vonta a rendőröket, hogy valóban ez alapján igazoltatnak-e. Azt is közölte velük, hogy valóban cigány, és hogy ő a polgármester.

Lakatos Béla utóbb feljelentést tett az ügyben. A rendőrség azt közölte: vizsgálatot indítottak.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jancsipapa
2015. január 25. 19:11
Hova mész cigány ? -- Én tyúkot ?!?!
chack
2015. január 25. 10:52
Először azt nem volt szabad írni/mondani/gondolni, hogy cigány. Kitalálták, hogy a cigányok nem is cigányok, hanem romák. Aztán azt se lett szabad írni/mondani/gondolni, hogy roma, mert arról már mindenki tudja, hogy cigány, és az már hűha. Ez a .... polgármester azon akadt ki, hogy kisebbségnek merik nevezni. Lassan tényleg úgy kell majd nevezni őket, hogy többségi, de még nem tartunk ott. Üzenem a rendőröknek: legközelebb mondják azt, hogy problémás igazoltatás. Az lehet akár parlamenti képviselő, cigány, roma, kisebbségi vagy valami drogos celeb is. Mellesleg ez az a polgármester, aki azzal fenyegeti a "város" területén gondozatlan ingatlannal rendelkezőket (nem, nem azzal, hogy nem kapnak segélyt), hogy cigányokat költöztet a nem használt ingatlanokba. Szerencsére még nem hivatalosan, mert akkor egyből fel lenne jelentve.
Zsolt75
2015. január 25. 10:31
"Dolgozott az első Orbán-kormánynak, a roma támogatásokat osztó PHARE-bizottság elnökeként, később az MSZP-SZDSZ kormányban volt Mohácsi Viktória kabinetfőnöke." Megélhetési bűnöző.
kzs2
2015. január 25. 10:23
Van akinek nagyon megéri olyan pereket elindítani, amit biztosan nem lehet megnyerni .... gumicsont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!