Múzeumba kerül a Moszkva téri óra

2015. január 28. 16:45

Leszerelték a Széll Kálmán téri randevúk szimbólumát, az órát, amely hamarosan a Kiscelli Múzeumban lesz látható. A helyére korszerű készülék kerül.

2015. január 28. 16:45

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2015. január 29. 10:55
Végre felújítják ezt a randa "Moszkva" teret, minden ízében semmitmondó csúfságot. Mivel sehol máshol nem volt lehetséges, szükségképpen találkoztak az emberek az óra alatt. Remélem, szép órát helyeznek ki a régi, többnyire nem működő, avitt darab helyett. Ehhez az egész hóbelebanchoz ragaszkodni kriptokonzervativizmus.
Fakutya Vigyora
2015. január 28. 21:19
Most tényleg ezen az órán agonizál valaki? Ha már találkozási pont: Hétre ma várom a Nemzetinél ott, ahol a hatos megáll! Este az Emke cigánya zenél, ha nem jön el szívem, de fáj! Azóta se Nemzeti, se óra, se cigányzene. "Több, mint ötven évig volt a Nemzeti színház mellett " http://www.ilyenisvoltbudapest.hu/ilyen-is-volt/nyolcadik-kerulet-jozsefvaros/item/1950-es-evek-blaha-lujza-ter-a-talala
VakzKommondor
2015. január 28. 21:10
Minek kellett átnevezni. a nemzet focistája legnagyobb hibája a hívei szerint. Moszkva az új moszkva
bdi
2015. január 28. 20:59
Szerencsésebb országokban azért vannak többszáz éves emlékek, mert generációkon keresztül képesek a döntéshozók visszafogni magukat. Lehet, hogy szebb, és korszerűbb lesz amit a helyére tesznek, de ez már ott van hetven éve, a nyolcvanéves édesanyám és a huszonéves lányom is ott jártak alatta rendszeresen. Az unokáim is öregek lesznek mire az a betonszobor amit terveznek hetven éves lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!