Magyarországon nincs terrorrveszély

2015. január 09. 12:13

Magyarországot közvetlenül nem érinti a párizsi esemény, a TEK csupán csak megfigyelője a történéseknek – mondta a TEK főigazgatója.

2015. január 09. 12:13

Hajdu Mihály, a TEK főigazgatója elmondása szerint amíg a két merénylő Franciaország területén tartózkodik, addig elfogásuk már csak idő kérdése, viszont ha sikerül elhagyniuk az országot, akkor jóval nehezebbé válik a feladat.

Magyarországot közvetlenül nem érinti a párizsi esemény, a TEK csupán csak megfigyelője a történéseknek – mondta. Véleménye szerint, mivel az elkövetők még mindig szökésben vannak, ez erőt adhat azoknak a szélsőséges elemeknek, akik már fontolóba vettek hasonló merényleteket. A migrációs hullám az egekben van, és megoldása egyre nagyobb problémát jelent – tette.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foton
2015. január 09. 23:19
Könyörgöm, a címből vegyenek már ki egy r betűt. Ezt a "Szabadon ébredők"-et meg ötven botütés után a deresről meg szabadon kellene engedni.
Szabadon ébredők
2015. január 09. 23:12
Ángyán Páván [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 9. 22:49 @Szabadon ébredők Tud egy pár dolgot a régi fakabátokról, azért ugattok. Arbeit macht frei!!!!!!!!!!!!!!!!! Szebb jövőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szabadon ébredők
2015. január 09. 23:10
"Ángyán" Páván Hajdú "– Visszatérne még a rendőrségre? – Soha." És orbán faszára? - Bármikor:))))))))))))))
Szabadon ébredők
2015. január 09. 23:07
" tevevanegypupu [Hozzászóló kiszűrése] 2015. január 9. 22:57 @Szabadon ébredők Állítólag ugye..azt mondják..na persze, a szomszéd is hallotta.Ezzel az információval végtelenül lekötelezett itt mindenkit.." A KURVA ANYÁDAT , tevés geci!!!!!!!!!!!!!!!!!! Súlyos sérülés fegyvertiszítás közben Tavaly februárban is rendőr sebesített meg rendőrt, ugyancsak Budapesten, egy rendőrsi objektumban. A fegyvert éppen tisztította "gazdája", amikor az elsült. A lövedék vállon találta a másik egyenruhást, súlyos sérüléseket okozva neki. Halálos lövés viccből Csaknem hét évvel ezelőtt - 2007 januárjában - halálos tragédia is történt, szintén a fővárosban. Egy rendőr a Pauler utcai kapitányság épületében lőtte le kollégáját ugyancsak véletlenül, a vádirat szerint viccelődött, amikor társára emelte pisztolyát, amely ki volt biztosítva, így az mozdulat közben elsült. http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/12/03/igy-sebesult-meg-a-terrorelharito-a-ferenciek-terenel/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!