Hack: Ne legyen tabu a vallás

2015. január 20. 09:57

Hack Péter szerint egy modern társadalom alapvető érdeke, hogy az élet minden területén meg lehessen vitatni a közügyeket.

2015. január 20. 09:57

Hack Péter szerint egy civilizált országban alapvető érdek, hogy meg lehessen vitatni a közügyeket az élet minden területén. Szerinte a vallás is egy olyan ügy, amit nem szerencsés tabuvá tenni.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rimimandiner
2015. május 26. 15:15
A "neoprotestáns pünkösdi" gyülekezetek törekszenek arra, hogy Isten tökéletes akaratát megértsék és annak engedelmeskedjenek. Nem állítják magukról, hogy tévedhetetlenek - mint pl. a pápa ahogy állítja magáról -, és, ha tévednek, készek magukat korrigálni. Mindazonáltal áttekintve az egyház 2000 éves történelmét, és elolvasva a Bibliát, mindezt összevetve, a neoprotestánsok állnak legközelebb Isten Igazságának a megértéséhez. Úgyhogy Te hazudsz "Rasid akárkicsoda....", mert, ha Te a Bibliai igazságokkal szemben foglalsz állást, akkor hazudsz! Félre ne érts, nem azt mondtam, hogy Te hazug, vagy rossz ember lennél, egyszerűen jelen pillanatban ennyi a világosságod, ezért mondod azt amit mondasz. Többnyire hülyeségeket.
Peter8811
2015. május 26. 15:13
Bigott vallásos voltam mindaddig míg egyszer a Vidám vasárnap alatt Hack Péter meghalt Német Sándor meg feltámasztotta őt, azóta nem hiszek ebben a vallásban.
alex.leopardi
2015. május 26. 15:12
mi a fene,ez mióta lett teológus,hogy vitatkozni akar
Zoli atya
2015. január 31. 14:24
Az egyik legelvetemültebb, mocskos farok itt a mandin. Nexttel egy színvonal, és az már jelent valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!