Félpályás útlezárásokkal tiltakozik az útdíj ellen az MSZP

2015. január 21. 17:19

Félpályás útlezárások lesznek január 30-án az MSZP helyi szervezeteinek kezdeményezésére azokon az útszakaszokon, amelyek január elsejétől fizetőssé váltak. Tóbiás József azt várja a kormánytól, hogy ismerje be: rossz vicc volt az új útdíjrendszer.

2015. január 21. 17:19

Az MSZP helyi szervezeteinek kezdeményezésére félpályás útlezárás lesz január 30-án minden olyan útszakaszon, amely január 1-jétől fizetős lett – közölte az ellenzéki párt elnök-frakcióvezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Tóbiás József elmondta, azt a bejelentést várták a kormánytól, amelyben elismeri: rossz vicc volt az útdíj bevezetése az eddig nem fizetős autópálya-, autóútszakaszokra. Hangsúlyozta, az MSZP fenntartja korábbi álláspontját és követeli, hogy a kormány vonja vissza a társadalommal és az önkormányzatokkal sem egyeztetett, szakmailag pedig végiggondolatlan útdíjat.

Tóbiás azt mondta, jövő hét pénteken azért tartanak demonstrációt, mert úgy látják, segíteni kell meghozni a kormány döntését. Emlékeztetett arra, hogy a miniszterelnök korábban azt mondta, mindenki elmondhatja a véleményét az útdíjról. Hozzátette: inkább arra van szükség, hogy a kormány felszámolja korrupt rendszerét.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2015. január 21. 21:39
A korrupt MSZP kimegy az utcára... Mi lesz ebből...?
illesl
2015. január 21. 20:21
Ma nem volt időm, de holnap hol lesz egy kis jó édi tünti, vagy útzár? Úgy bírom ezeket. Szinte már hiányzik.... Hozzátok ki Ildikó nénit, nagyon jól csörög....
illesl
2015. január 21. 20:15
Ma nem volt időm, de holnap hol lesz egy kis jó tünti, vagy útzár?
illesl
2015. január 21. 20:13
Szóljanak már Simon Gábor elvtársnak! Egy kis útadó tünti + éhségmenet tünti... Ezek állandóan tüntiznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!