Veszprém: Némedi Lajos alpolgármester a Fidesz-KDNP jelöltje

2014. december 05. 17:46

Veszprém jelenlegi alpolgármesterét, Némedi Lajost indítja a Fidesz a februári időközi parlamenti választáson – jelentette be Navracsics Tibor uniós biztos a városban tartott sajtótájékoztatóján. Navracsics szerint a választás nem a kétharmados többségről szól, hanem a veszprémiekről.

2014. december 05. 17:46

Némedi Lajost, Veszprém városüzemeltetésért felelős alpolgármesterét indítja a Fidesz-KDNP a február 22-i időközi országgyűlési képviselő-választáson – jelentette be Navracsics Tibor uniós biztos pénteken a városban tartott sajtótájékoztatón.

A térség korábbi fideszes országgyűlési képviselője azt mondta, a választás nem a kétharmados többségről szól, hanem a veszprémiek érdekeinek képviseletéről. Hangsúlyozta, hogy felfokozott érdeklődés kíséri a veszprémi választást, de a térségben élők szempontjából a kétharmad „álpolitikai kérdés”. Hozzátette: olyan képviselőre van szükség, akit ismernek, tapasztalt, és az itt élők nyugodtan rábízhatják ügyeik intézését.

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. december 07. 06:56
Namost akkor Lajos függetlenként indul? Vagy csak Török Gábort akarták kipécézni?
1120
2014. december 06. 23:31
Hihetetlen, hogy egy számukra ismeretlen emberről itt legalább tucatnyian milyen "jól informáltan", de főleg "kulturáltan" írnak. A veszprémi ellenzéki polgármester-jelöltre a körzetében mindenesetre bő 20%-ot úgy rávert, mint a huzat. Én sem ismerem, de ez legalább tény. http://valasztas.hu/hu/onkval2014/990/990_0_index.html
Methodic
2014. december 06. 22:25
Szégyellheti magát az itt kommentelők nagy része, aki ismeretlenül gyalázza Némedi Lajost. Olvasom jó ideje a mandit, de most regisztráltam is, mert már nem bírom ki, hogy ne írjak erre a mocsok áradatra, ami belőletek árad. Ti jólelkű, rendes embernek mondjátok magatokat?! Ha tükörbe néztek, meritek azt mondani, hogy "jó ember vagyok!". Mert ahogy elnézem, árad belőletek a sötétség, a gyűlölet, a gonoszság! Ismeritek Némedi Lajost? Mert én igen. Szomszédom volt pár éve. Egy kisebb, egyszintes, régi családi házban lakik a feleségével. Kora reggel ment dolgozni, és késő este ment haza. Akkor 2 műszakban dolgoztam, sokszor reggel 5:30-kor indult. És este 10 után ment haza. Beszélgetéseink alapján elmondhatom, hogy talpig úriember. Kedves, előzékeny, barátságos. Komoly ember, de nem viszi túlzásba. Az utcán is előre köszön! És Navra választotta. Róla pedig még a teljes baloldali sajtó sem talált egyelen egy kompromittáló dolgot, de még csak pletykát sem. Némedi Lajos ugyanilyen ember. Nem egy milliárdos érdekember, hanem egy a veszprémi emberek közül!
Wazze
2014. december 06. 06:33
Navrapicsaa is pont úgy hazudozik már a jelentéktelenebb dolgokban is, mint a führer... Micsoda evolúció!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!