Tálibok támadtak meg egy pakisztáni iskolát

2014. december 16. 12:13

Tálib terroristák támadtak meg egy pakisztáni iskolát, legalább 84 diák és munkatárs halt meg.

2014. december 16. 12:13

Tálib fegyveresek ütöttek rajta egy katonai iskolán a pakisztáni Pesavarban. A Tehrik-e Talibán Pakisztán terrorszervezet képviselője elismerte, hogy ők állnak a támadás mögött. Elmondása szerint ez bosszú azért, mert a hadsereg támadást indított a tálibok ellen az Afganisztánnal határos vidékeken. A támadásban legkevesebb 84 ember – köztük rengeteg diák – veszítette életét, de mási híradások már több mint száz halottról és legalább ennyi sérültről tudnak. Szemtanúk elmondása szerint az egyik merénylő bombát is robbantott, miközben társai találomra lövöldöztek.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. december 17. 17:38
Gyáva szar fasiszták. Gyerekeket ölnek, mert a katonáktól már lelohad a kis pucájuk. A disznókkal kell föletetni az ilyet.
gwrf
2014. december 16. 18:23
Napi Coelho
Morgen
2014. december 16. 17:11
Ahol nem hagyják békében a nemzeteket, ott könnyű öldöklést rendezni.
heep
2014. december 16. 16:22
"legalább 84 diák és munkatárs halt meg" Nincs más lehetőség. Ki kell irtani az utolsó emberig a tálibokat és az ISIS embereit is. Nekik is jó hisz hitük szerint szüzek százai várja őket a túlvilágon. Nekünk is jó, mert picit biztonságosabb lesz a világ. A földnek is jó, ennyivel kevesebben hagyják rajta az ökológiai lábnyomukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!