Ingyenes maradhat a Megyeri híd használata

2014. december 13. 09:05

Orbán szerint az M0 északi hídja inkább városi híd, ezért ingyenes maradhat; az új fizetős rendszerrel egyébként szerinte jól járnak az autósok.

2014. december 13. 09:05

A TV2 beszámol arról: mégsem kell majd útdíjat fizetni valószínűleg januártól a Megyeri hídon, erről Orbán Viktor beszélt a Kossuth rádióban. Orbán egyetért az óbudai polgármesterrel, aki szerint a Megyeri inkább városi híd és nem autópálya. A miniszterelnök úgy látja: az útdíj jó az autósoknak, mert egyszerűbb lesz a rendszer és kevesebbet kell fizetniük. Az MSZP határozati javaslatot nyújt be, hogy ne kelljen fizetni az M0-ásért.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2014. december 14. 00:34
beszéljük meg a haza bölcsével, a higgadt és mértékeltes magyarbasival szépen, méterről méterre, mi micsoda, meg hogy inkább micsoda, meg hogy méginkább micsosda, de ellenben. és hogy akkor kell-e fizetni, vagy nem, vagy kell, de nem annyit. nem is értem, mi a faszért vannak itten szakapparátusk, mikor ez a kedves pocakostokás búgócsiga ilyen kurva jól elrendez mindent a picsába. ha a basi azt mondja, hogy "az inkább városi híd", akkor ki a faszt érdekel, hogy...
Tintamin
2014. december 13. 23:00
Valaki szerezzen már ezeknek egy általános iskolást, amelyik képes megcsinálni a költségvetést, mert ezek annyira segghülyék, hogy totál alkalmatlanok rá. Rosszabbak, mint a szocialisták, pedig annál már nagyon nehéz lejjebb menni..
komondor
2014. december 13. 20:38
Orbán hazudik! http://www.hir24.hu/belfold/2014/12/13/brusszel-szerint-nem-mond-igazat-orban-az-m0-srol/#sl
Potymog
2014. december 13. 14:47
Elkerülő körgyűrűk rendszerint ingyenesek. Szerintem ez elég nyilvánvalóan rendben lévő dolog. Sok városlakó is használja, így gyorsítva a közlekedését és kímélve a környezetet. Nem értem, hogy a FIDESZ-nek miért kellett a fentiek ellenére kitalálni ezt a polgárpukkasztó, részben fizetősdit. Szándékos öngól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!