Szigorúbban vizsgálná a politikusok vagyonát az LMP

2014. november 28. 09:45

Szél Bernadett szerint a politikusok vagyonnyilatkozatára vonatkozó jelenlegi szabályok nem biztosítják megfelelően az átláthatóságot.

2014. november 28. 09:45

Az LMP javaslata azt is lehetővé tenné, hogy ha valaki a szüleitől kapott egy nagyobb összeget – miként nemrégiben Szijjártó Péter az ingatlanvásárlására – akkor meg lehessen vizsgálni, hogy a szülők vagyoni helyzete ezt valóban lehetővé tette-e.

Az a gyakorlat, hogy most bármikor bele lehet nyúlni a vagyonnyilatkozatokba, és utólag toldozgatni lehet őket, ez nem a képviselők felelősségérzetét mutatja – szögezte le Szél Bernadett.  

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2014. november 28. 18:14
Egyébként ez volt a zöldalmás nő tavasszal a plakátokon, vagy a lánya? Vagy 2014 tavasza óta 10 év telt el?
madarasi.abel
2014. november 28. 14:20
Hát, Thatcher asszony sem volt éppen szex-szimbólum, s mégis... Hánynom kell, amikor valaki nem az elmondottakkal foglalkozik, hanem a megszólaló nemével / vallásával / külcsínjével stb. A legrondább szájból is jöhet ki igazság.
ciseaux
2014. november 28. 13:48
Vannak terészetesen "attraktív" nők, férfiak, és vannak azok, akiket a természet azzal a külsővel büntet, amik valójában. Szél Berndett lehet zöldebb a zászló-zöldnél is, de a természet kibabrált vele. Ő egy tornádóberni lett. Az anti-nőiesség, az anti-sekszi, az anti-férfiasság, az anti-szerelem. Abból pénzből, amit ez a toplák schlampe luvnya eddig össze-anti-magyarozott, egyszerűen nevetséges, hogy pirosat vesz fekete-fehérre! (Egy jó pont, nem dekoltált, mert nincsenek mellei semó, és a "push-up-bra" csak a mellesnek "látszóknak" áll jól!)) Tényleg nincs a liberóknál "egy" nem izléstelen anti-attraktív "sztájliszt", aki, ha csak a "pride" nevében, de segítene ennek a satrafának, hogy leglább a szemőldök+haj+arc+mondanivaló ne legyen ellenszencves abban a pillanatban, hogy tornádóberni kinyitja a száját? Szél-tornádó egyébként sosem volt "magyar" alkalmazott-nő, eddig csak a nyugati sajtónak és a Philip Mirrisnak súgot alkalmazott nőként.
atila68
2014. november 28. 13:45
Így Karácsony előtt feljövőben a női kvóta. Vadait gondolom a finisre hagyják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!