Schiffer: Tovább építik az új vazallusi rendszert

2014. november 26. 15:20

Schiffer András szerint az újabb dohánytörvény indoklása „az elejétől a végéig szemenszedett hazugság”.

2014. november 26. 15:20

Az LMP frakcióvezetője szerint az új dohánytörvény indoklása „az elejétől a végéig szemenszedett hazugság”. Schiffer András szerint a törvény oka annyi, hogy egy meghatározott gazdasági érdekcsoport „rendelt egy törvényt”, a „Habony-művek” pedig legyártotta hozzá a kommunikációs paneleket. Elmondta: az is csak maszatolás, hogy a fiatalok védelméről lenne szó.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bankkárkormány
2014. november 27. 08:32
Csak hogy tudjátok, kiknek az érdekeit képviseli Lázár a pénzetetkból! Hát nem a magyarokét!!!!!!!!! Ez van ugyanis rajta a képen Kabbala vörös fonal /vastag/ http://judaika.hu/Kabbala%20v%C3%B6r%C3%B6s%20fonal
Bankkárkormány
2014. november 27. 08:30
A karkötő ugyanis egy helyre kis kabbala karkötő, a kabbala pedig "a héber misztika évezredes bölcsessége". A mindössze 500 forintos fonal a zsidók szerint távol tartja a szerencsétlenséget. Nos, úgy tűnik, a zsidóseggnyalás-ügyi miniszternek a jelek szerint bejött a dolog, legalábbis egyelőre, sőt, szépen is fial, azáltal, hogy mindenkinek jelzi, "miben utazik" a viselője: legközelebbi termése éppen a milliós Rolex - hogy a többi vagyontárgyról most szót se ejtsünk... Bizonyító erejű fényképekkel: https://kuruc.info/r/6/136294
Bankkárkormány
2014. november 27. 08:30
Ezután értekezés ennek a nagyon régi Rolexnek az értékéről de mosz jön a lényeg: Van azonban ezen a fényképen másvalami is, amire a hosszú cikkükben egyetlen szót sem vesztegettek. Pedig ki értene ehhez, ha nem pont ők... Az óra mellett ugyanis látható egy piros karkötő is. Ugyanilyen: Kép: És honnan származik a fenti kép? Az bizony a Judaika.hu-ról, mely azt írja magáról a bemutatkozóban: http://judaika.hu/rolunk_4 "feladatunknak tekintjük a hagyomány és kultúra zsidó népszerűsítését magyar nyelven, illetve a sajátosan magyar zsidó kulturkincsek magas színtű bemutatását." (Sic.)
Bankkárkormány
2014. november 27. 08:28
Az is fontos hogy kik építik a fidesz-hűbérrendszert Ami Lázár János milliós Rolexénél sokkal érdekesebb Egy október 27-én készült fénykép tanúsága szerint Lázár János csuklóján szokatlanul csillogó ékszer tűnt fel, ezt a kiegészítőt még nem lehetett látni rajta - ezzel a témával foglalkozott ma az Index. Annyira felkeltette az érdeklődésüket, hogy rá is kérdeztek a miniszternél. "A gyűjteményéből ez a legnemesebb darab, amit csak nagyon ritkán hord, mert félti. Azért választotta ezt, mert, bár régi, ugyanakkor sportos is" – közölte velük a sajtóiroda, s az is kiderült, hogy Lázár a 35. születésnapjára lepte meg magát vele. A szülinapi ajándék a Rolex Bubbleback szériába tartozik, a most 39 éves Lázár egy aukción vette, kész állapotban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!