Miért bízzanak az emberek az államban?

2014. november 25. 10:31

A magánnyugdíjpénztárak kapcsán kérdezte a kormánypárti képviselőket a hvg.hu arról, hogy miért bízzák az emberek a pénzüket inkább az államra?

2014. november 25. 10:31

Aki visszalép a magánnyugdíjrendszerből az állami nyugdíjrendszerbe, annak továbbra is lesz egyéni számlája” – ígérte Orbán Viktor 2010-ben. A hvg.hu arról kérdezte a kormánypárti képviselőket a parlamentben, hogy miért mondott olyat a miniszterelnök, amit még négy év múlva sem tartanak be.

Kérdezze meg az állampolgároktól! Tudja azt, hogy volt három választás ebben az országban?” – kérdezett vissza a KDNP-s Hargitai János. Hargitai szerint betartják ezt, csak legfeljebb késik. De hogy meddig, azt nem tudja. 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. november 25. 18:53
A kérdést először a magánnyugdíj pénztáraknak kellett volna feltenni. Miért bízzon az állampolgár azokban a pénztárakban, amelyek azt sem tudják garantálni, hogy az éves befizetéssel növelik a nyugdíjalapot. Mindazoknak, akik valaha voltak magánnyugdíj pénztári tagok, azt ajánlom, vegyék elő régi elszámolásaikat! Nézzék meg, hány olyan év volt, amikor többet fizettek be, mint amennyit a nyugdíjpénztár jóváírt. Aztán ne csodálkozzanak. :)
pitypang1125
2014. november 25. 16:46
Ferdítés, mert a ratkó gyerekek egyéni számlái már elkészültek, és folyamatosan készül a többi is. Mondjuk a HVG nem is azt kérdezte, olyan választ kapott a firkász amilyen jellegű volt a kérdése!
Pinter68
2014. november 25. 16:24
"„Kérdezze meg az állampolgároktól! Tudja azt, hogy volt három választás ebben az országban?” – kérdezett vissza a KDNP-s Hargitai János." Agyatlan mameluk banda. Szívem szerint csak röhögnék rajtuk, ha nem ezeknek a debil idiótáknak a kezében lenne pl. a nyugdíjunk ügye is.
Incevince
2014. november 25. 16:17
Kinába a stadionba LOGNA MINd az összes rohadék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!