Jegyzőségre cserélte a potencianövelőt Lamperth Mónika

2014. november 20. 09:48

MLM-rendszerű potencianövelőkkel való kereskedés helyett XV. kerületi jegyző lesz Lamperth Mónika volt szocialista belügyminiszter.

2014. november 20. 09:48

Az egykori szocialista belügyminiszter, Lamperth Mónika az Indexnek megerősítette, hogy a DK-s Hajdu László által vezetett XV. kerület jegyzője lett, munkáját csütörtökön kezdi. Lamperth a portálnak azt mondta: már régóta ismerik egymást az új kerületi polgármesterrel, ezért pályázott a posztra.

 
Az egykori szocialista belügyminiszter nemrég még egy MLM-rendszerű cég készítményeit népszerűsítette a volt MDF-es Herényi Károllyal közösen, a többi közt emésztési zavarokra és merevedési problémákra kínáltak készítményeket.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2014. november 20. 21:32
a polgármesteri hivatal, melynek élén a jegyző áll, politikafüggetlen, az önkormányzat törvényes működését hivatott biztosítani és az attól való eltérést megakadályozni. hát íme, egy politikafüggetlen szakember. ne féljünk a nagy szavaktól: egy civil. egy civil demokrata. (érdemben: hajdúnak nincs többsége a testületben, kik és hogyan, meg persze miért szavazták meg?!)
hátakkor
2014. november 20. 21:08
My name is Mónika. Mónika Lumpen.
birak
2014. november 20. 19:45
A kommunistákat tényleg különleges anyagból gyúrták, mindenre alkalmasak, és mindenhol azonos szintű teljesítményre képesek :)
Peter8811
2014. november 20. 19:06
"MLM potencianövelő szer" Ez Szanyi Tibi bácsinak lenne jó MLM poharam..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!