Kommunistának tartja magát a CCCP-s tüntetésvezér

2014. november 18. 13:00

A hétfő esti budapesti, Közfelháborodás Napjának nevezett tüntetés egyik szónoka, Kiss Soma Ábrahám CCCP feliratú pulóverben szónokolt. Az Indexnek bevallotta, hogy tényleg kommunista, bár a sztálinizmust elítéli.

2014. november 18. 13:00

Az Index tüntetésről szól riportjában arról is olvashatunk: Kiss Soma Ábrahám a Szovjetunióra utaló CCCP feliratú pulóverben beszélt az uniós és norvég zászlókat lengető tiltakozó embereknek a hétfő esti budapesti, Kossuth téri tüntetésen. Kiss az Indexnek ezt azzal magyarázta, hogy ez egy belső poén, amellyel a polgári barátainak üzent. A szónok a portálnak elmondta: a barátaitól is sorra kapja a gyalázkodó visszajelzéseket, így elképzelhetőnek tartja, hogy „kicsit erős volt” a CCCP pulóver.

Ugyanakkor az Indexnek elárulta: máskor is újra felvenné bátran az CCCP-pulóvert. Kiss önmagát egyébként tényleg kommunistának vallja, de ezzel egyedül van a tüntetés szervezői között. Viszont azt hozzátette: elítéli és megveti a sztálinizmust.

*

(Illusztrációnk a Köz-Hír videóriportjából való.)

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2014. november 18. 23:15
Nagykanizsán is Tar Mihály elvtárs, egy ortodox komcsi volt a főszervező. Meg a helyi MSZP. :)
realista
2014. november 18. 21:26
Ezek szerint fideszesek is tüntettek.
antioxi
2014. november 18. 18:56
Az ilyen hülye gyerekek akarnak kormányt buktatni? Belém áll a röhögés. (Ez az K. S. Ábrahám név nagyon zsidós, nem de?! Ők nagyon dijazzák a kommunistákat)
luji
2014. november 18. 17:16
Húzzon a picsába ez a büdös kommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!