Hidakat fog építeni Azerbajdzsánban a Közgép

2014. november 11. 20:58

Stratégiai megállapodást kötött kedden Azerbajdzsán és Magyarország, de a Közgépnek is jutott üzlet.

2014. november 11. 20:58

A stratégiai partnerség megkötése után Orbán Viktor beszédében méltatta Azerbajdzsánt, és még a jelenlegi elnök Ilhalm Alijev kommunista titkosszolga édesapjáról is megemlékezett.

Az azeri-üzleti fórumon aztán további együttműködési megállapodások születtek: például több autópályahidat is építhet majd a Közgép Azerbajdzsánban. Az erről szóló megállapodást Németh Miklós, a Közgép vezérigazgatója és az azeri közlekedési minisztérium útépítő cége, az Aserroadservice elnökhelyettese írta alá.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. november 12. 18:09
Nem ártana tisztázni, hogy a közgép-maffia, vagy a kormány kötött együttműködési szerződést a baltásokkal.
gubenc
2014. november 12. 12:33
Természetesen a jegy csak oda szólna, és utána rögtön ki is tiltanám őket Magyarországról a korrupció alapos gyanúja miatt.
gubenc
2014. november 12. 12:31
Nagyon helyes, már csak a Mészáros Lőrincet, a Sesztákot, a Lázárt, az Andy bácsit kellene átirányítani, hogy a magyar költségvetés helyet az Azerit szipkázza. A Töröcskei is vehetne egy Azeri bankot az épp csődben lévő Szécheny bank helyett. A Matolcsy is oktathatná nekik az uorthodox gazdaságtant az Azeri nemzeti bank kontójára. Tényleg nincs esetleg még raktáron náluk néhány baltás gyilkos? Minden pénzt megérne, hogy ez a banda lelépjen innen. Én még ingyen vonatjegyet is adnék az egész bandának hogy még az összeomlás előtt ki tudjanak hátrálni a hanyatló nyugatról.
kukagyerek
2014. november 12. 10:42
"Hidakat fog építeni Azerbajdzsánban a Közgép" .................... A fasz birka meg, csak néz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!