XV. kerületi baloldal: Nem tévesztettük meg a szavazókat

2014. október 18. 11:11

Közös nyilatkozatot fogalmaztak meg azok a szervezetek, melyek Hajdu Lászlót támogatták a polgármesteri székért vívott küzdelemben a XV. kerületben, miután a helyi választási bizottság nem jogerősen a szavazás megismétléséről döntött.

2014. október 18. 11:11

Az MSZP, a DK, a Liberálisok, az Együtt-PM XV. kerületi szervezete és a Rászorulókat Támogatók Egyesülete ebben rögzíti: saját választóikat a kampány teljes időtartama alatt minden eszközzel Hajdu László támogatására buzdították, és nem gondolják, hogy a választói magatartást bármilyen mértékben is befolyásolta volna, hogy formailag melyik szervezet szerepel jelölő- és melyik támogató szervezetként.

Felháborítónak tartják, hogy politikai ellenfeleik épp az ő választóik megtévesztésére hivatkozva próbálják érvényteleníteni a szerintük a választói akaratot egyértelműen kifejező önkormányzati választási eredményt – áll az MTI-hez szombaton eljuttatott nyilatkozatban.

A XV. kerületi eredmény megsemmisítése ellen a Demokratikus Koalíció pénteken fellebbezést nyújtott be a Fővárosi Választási Bizottsághoz.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2014. október 19. 11:36
Loptunk, csaltunk, hazudtunk, de mivel ez évtizedek óta közismert rólunk, hiszen a Főnök is említette az Öszödi székfoglalójában, így nem tévesztettünk meg senkit.
=nessuno=
2014. október 18. 22:03
Akkor miről is beszélünk? Nevetséges, hogy a fidesz minden elbukott helyen újrajátszatja.
Peter8811
2014. október 18. 21:14
"XV. kerületi baloldal: Nem tévesztettük meg a szavazókat" Ti nem is tudnátok baszd meg a nem lesz gázár emelés és nem lesz vizitdíj óta mindenki ismer titeket!
atila68
2014. október 18. 14:09
Csak reggel éjjel meg este.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!