Vona szerint a Jobbik nyerhet Törökszentmiklóson

2014. október 08. 13:54

A Jobbik elnöke szerint pártja törökszentmiklósi polgármesterjelöltje az esélyesek izgalmával várhatja a vasárnapi választást.

2014. október 08. 13:54

Az esélytelenek nyugalma helyett az esélyesek izgalmával várja a Jobbik a vasárnapi önkormányzati választást Törökszentmiklóson, mivel ez azon hazai települések egyike, ahol minden számítás, becslés, jóslás a párt jelöltjeinek várható sikeréről szól - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerdán a Szolnokhoz közeli, alföldi kisváros főterén tartott sajtótájékoztatón.

Harapni lehet a levegőben a változásra való igényt” – fogalmazott a politikus a piacon, szimpatizánsok körében szerzett tapasztalatai alapján; ez az esemény szerinte előbb lakossági fórummá, majd a végére valóságos „erődemonstrációvá” alakult át.

Vona Gábor kijelentette: tiszta lelkiismerettel állnak jelöltjeik a választók elé, miután tisztességes programmal tisztességes kampányt folytattak, most már a törökszentmiklósiakon a sor, hogy eldöntsék, kinek adnak bizalmat a következő öt évre.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. október 08. 16:04
Na, mi van? Itt is szövetkeztek a szocikkal?
Derzsike
2014. október 08. 15:06
Vona a kezed a bilibe lóg! ÉBRESZTŐ! :)
komondor
2014. október 08. 14:19
Kussban vannak 5 éve! Ennyit a jobbikról:-(( 2010 tavaszán még vonzóak voltak! Ma már mindegy, hogy a fideszre vagy a jobbikra szavazol. A háttérben megegyezhettek?!
kukagyerek
2014. október 08. 13:59
"Vona szerint a Jobbik nyerhet Törökszentmiklóson" ...is !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!