Huszonöt éves a Hócipő

2014. október 10. 14:28

Farkasházy Tivadar az ATV-ben magyarázta a régi Hócipő-címlapok poénjait.

2014. október 10. 14:28

Huszonöt éves a Hócipő: ebből az alkalomból Farkasházy Tivadar az ATV műsorában mutogatta és magyarázta a régi címlapjaik poénjait.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2014. október 11. 19:07
Szar lehet mostanában Farkaszházi bőrében lenni.
pkarcsi
2014. október 11. 17:51
Sokáig el áll a szar.Megy a lecsóba,mint a népszava.
Tarackos Sül
2014. október 11. 08:52
A híres "baloldali humor" lapja. Nemrég láttam egy számot, amelyben - nem tévedés, ez a baloldali értékrend! - Matolcsy György papírpénzen szereplő ALÁÍRÁSÁN viccelődtek . . . hogy az meglátásuk szerint, beteg elméjükben hasonlít a mutyi szóra. Értitek? Mutyi! Muhahahahahahahahh! Mekkora humor! Egyébként Matolcsy, vagy akármelyik ember kinézete amúgy is rendszeres céltáblája a finom, érzékeny értelmiségi baloldali demokratikus humornak. A személyeskedés, a jobboldali politikusok családjának, rokonainak támadása rendszeres "humorforrása" ennek a lapnak. Nem mellesleg, az elejétől a végéig tele van orbánozással, diktatúrázással, rettegéssel. Csak etalonként: https://www.youtube.com/watch?v=v_kxsFXgaBs
kuwiq
2014. október 11. 08:04
25 év posztkomcsi propaganda lassan ennek is vége lesz, bár vész esetén még mindig megjelenhet norvégül
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!