Heti Válasz: Ha nem kell az européer Navracsics, Orbán kurucosabb jelöltet küld

2014. október 08. 14:08

Orbán Viktor informálisan jelezte Brüsszelnek, hogy politikai ellenfelei nem járnának jól az européer Navracsics megfúrásával, másodszorra ugyanis már jóval kurucosabb jelöltet küldene – értesült a Heti Válasz.

2014. október 08. 14:08

Nem túl valószínű, hogy teljesen új portfóliót kapna az Európai Bizottságban Navracsics Tibor, inkább csak az eredeti megnyirbálására kell felkészülni – írja a Heti Válasz. Egy teljesen új területre való kijelölése ugyanis újabb vitákkal és meghallgatásokkal járna, amit Juncker, és az európai pártok is el akarnak kerülni. 

A lap szerint nem opció az sem, hogy Navracsicsot lecserélje a kormány, ugyanakkor Orbán állítólag már informálisan jelezte Brüsszelnek, hogy ha nem elégszenek meg az européer Navracsiccsal, akkor másodjára jóval kurucosabb jelöltet küld majd.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. október 08. 23:59
Ennyi. :)
S0ma
2014. október 08. 17:10
Én a Gyurcsány Ferit küldeném ki! Nem fideszes, nem szereti Orbánt és megoldaná a fűtést is az EP-ben!
tango47
2014. október 08. 16:23
Én azt hittem, hogy Orbán provokálja az Uniót. Tévedtem. Most amikor az egyik leg kultúráltabb politikust küldi ki biztosnak, akkor is belerúgnak. Tányleg Lázárt kell legközelebb jelölni.
buckafej
2014. október 08. 15:38
Majd megbuknak az EU-ben is ezek a balfasz ballibek. A másik megoldás, hogy szétesik az egész. Az EU-be Conchita Wurst-ot hívják, ahelyett, hogy családapákat, családanyákat állítanának példaként, akik rendesen dolgoznak és gyerekeket vállalnak. Az embereknek lassan elegük van abból, hogy az EU politikusok ostoba, politikai hulladékok, akik lényegtelen dolgokkal foglalkoznak, miközben a munkanélküliséget, bevándorlási problémákat, belső feszültségeket (nemzeti,vallási stb.) nem képes és nem is hajlandó kezelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!