A vénaszkenner ellen szólalt fel a Jobbik

2014. október 28. 14:45

A párt felszólította a kormányt, hogy helyezze hatályon kívül a szurkolókat érintő intézkedéseket, így a szurkolói kártyát és beléptetőrendszereket is, mert úgy vélik: nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

2014. október 28. 14:45

A Jobbik arra szólította fel a kormányt, hogy helyezze hatályon kívül a szurkolókat érintő intézkedéseket. Apáti István, az ellenzéki párt alelnöke keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt: a vonatkozó jogszabály nem váltotta be a reményeket, a nézőszám jelentős csökkenésnek indult, s ez súlyos veszteséget jelent amiatt is, hogy nem folynak be a várt jegy- és bérletbevételek, a szponzorok távol maradnak, a televíziós jogdíjak visszaesnek, egy klub pedig ezek miatt 100 milliós tételektől eshet el.

A politikus bírálta, hogy a törvény szurkolói kártyát ír elő, beléptető rendszerek alkalmazására kötelez és „kétes hírű” emberek kezelhetnek személyes adatokat. Mindezek miatt Apáti István a rendelkezések visszavonását követelte és azt is közölte: konzultációt kezdeményez a klubvezetők, az Magyar Labdarúgó Szövetség vezetői, a törvényhozás és a szurkolói csoportok között. A szurkolók vasárnapi tüntetésén átadni tervezett petíciót pedig ő fogja eljuttatni az illetékes kormányzati szereplőknek – tette hozzá.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. október 28. 15:48
persze persze Vona meg nem ad enni a fiának hogy tudja fizetni az UEFA által kiszabott büntetéseket
Mich
2014. október 28. 15:46
A futballhuligánok maguk alatt vágják a fát - a Jobbik meg benyal nekik... Jó szórakozást!
komondor
2014. október 28. 15:46
Beléptetőre bezzeg futotta! Meg stadinyonra! Dögöljön meg az összes politikus!
kamasuka
2014. október 28. 15:37
Tegnap lequrták őket a szurkolók, ma már nyalnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!