Tóbiás: Nem a kevés pénz miatt költözik az MSZP

2014. szeptember 01. 19:20

Hivatalosan is elismerte az MSZP, hogy költözik a Jókai utcai pártszékházból. Tóbiás József pártelnök szerint nem pénzügyi problémák állnak ennek hátterében, hiszen a törlesztőrészleteket mindig időben fizeti a párt.

2014. szeptember 01. 19:20

„Természetesen amikor a szervezet átalakítása – hiszen ez technikai kérdés – végigmegy a saját demokratikus rendszerünkön, akkor lesz ilyen döntés. A szándék a meglévő rendszerünk átalakítása a 106 körzetre, és ez értelemszerűen a Jókai utcai székházat is érinti” – mondta Tóbiás József a Hír TV híradójának.

Az MSZP ezzel gyakorlatilag a Fidesz felépítését másolja, akik nem egy erős fővárosi központra, hanem az erős helyi szervezetekre építenek.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. szeptember 03. 07:32
""A szándék a meglévő rendszerünk átalakítása a 106 körzetre, és ez értelemszerűen a Jókai utcai székházat is érinti” – mondta Tóbiás József a Hír TV híradójának."" Meg az is nagyon nagy szerepet játszik, hogy Nauruban összeveszett két törzs! tobi tobi nem fáj neked a hülyeség?
Vadjoe
2014. szeptember 02. 19:46
Legalább már odáig eljutottak, hogy a pártelnök visszajött a nyaralásból.
qccqccqcc
2014. szeptember 02. 16:38
Kis párt kis ház.
császár
2014. szeptember 02. 14:08
Mementóként álljon itt régi sírfelirat: Ki erre jársz, tudatom én kenddel, Hogy itt nyugszom én, a Savanyú Vendel. Nem az éhség ölt meg, mert az nekem semmi Hanem a bosszúság, hogy nem volt mit enni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!