Több mint tíz embert bocsátanak el a Népszabadságtól

2014. szeptember 19. 14:09

A Népszava információi szerint 12 munkatársától válik meg a Népszabadság: köztük Angyal Gábor lapszerkesztőtől, valamint Inotai Edit külpolitikai-, és Várkonyi Iván gazdasági rovatvezetőtől.

2014. szeptember 19. 14:09

Tizenkét munkatársától válik meg a Népszabadság – tudta meg a Népszava. A lap információi szerint közös megegyezéssel távozik a Népszabadságtól Angyal Gábor lapszerkesztő, Inotai Edit külpolitikai rovatvezető és Várkonyi Iván gazdasági rovatvezető is. A Népszava kereste az ügyben Murányi Marcell főszerkesztőt, de nem tudták elérni.

A Népszava szerint ahhoz képest váratlan a leépítés, hogy a Népszabadság már kénytelen volt csökkenteni a fizetéseket, és ezek a szerződésmódosítások még most is folynak. Nem tudni, mennyit kellene spórolnia a lapnak, de nem kizárt, hogy a vidéki tudósítói hálózatot is érinthetik a költségcsökkentések.

A lap szerint a NOL.hu-t is átalakíthatják, mivel nem igazán volt sikeres a portál márciusi megújulása: felére csökkent a korábbi 120 ezres látogatottság. A Népszava arról is ír: továbbra is kérdéses az MSZP alapítványi pénzeinek sorsa, illetve az is, eladná-e a párt a lapban lévő részvényeit.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2014. november 06. 19:13
Kevés!
paraklétosz
2014. november 04. 21:27
Ez is a "Simicska háború" következménye?
tóth mária
2014. október 30. 09:39
Magát a a lapot kellene "elbocsátani!
poppy flower
2014. szeptember 25. 16:29
Hattyva, melasz, müschie.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!