Szijjártó vagyonosodását vizsgáltatná az Együtt-PM

2014. szeptember 26. 15:13

A pártszövetség szerint a miniszter évek óta lényegesen több pénzt tesz félre, mint amennyi fizetést kap: megtakarítása 82 millió forint, miközben jelentősen növelte ingatlanvagyonát, a napokban egy 167 milliós dunakeszi villát vásárolt meg.

2014. szeptember 26. 15:13

Az Együtt-PM a korábban bejelentett vagyonnyilatkozati eljárás mellett vagyonosodási vizsgálatot is kezdeményez Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ellen – közölte a szövetség pénteken az MTI-vel. Az Együtt-PM szorgalmazza, hogy Szijjártó Péter a nyilvánosság előtt adjon számot vagyonának gyarapodásáról. A miniszter évek óta lényegesen több pénzt tesz félre, mint amennyi fizetést kap, megtakarítása 82 millió forint, miközben jelentősen növelte ingatlanvagyonát, a napokban egy 167 milliós dunakeszi villát vásárolt meg – írták.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. szeptember 28. 07:34
Felőlem megnézhetik, de a vérmes reménykedőknek jelzem Orbánnak a vagyoni helyzetét vizsgálta már parlamenti bizottság Eörsi Mátyás vezetésével- ráadásul a Fidesz ki is vonult elfogultság okán - és nem találtak semmit. Aztán fél évig vizslatta egy speciálisan erre létrehozott APEH kommandó ők 180 ezer Ft túlfizetést állapítottak meg tehát ennyit kellett visszafizetniük Orbánnak.
SwordFish
2014. szeptember 28. 04:25
Bajnaiék és a Jobbik egyszerre támadják a Fideszt ugyanazért? :-)) Vagy én nem látok valamit jól? Akkor most már jöhet a MSZP-LMP-DK-Együtt-PM-Jobbik összefosás a Fidesz ellen? Máshogy már nem megy, ez lesz a következő nagy tervük 2018-ra? >:-)
Zod
2014. szeptember 27. 08:46
Ezt évente néhányszor eljátsszák,szóval baromira nem érdekel.
kitiltott
2014. szeptember 27. 08:04
Az az együtt akkm 300 an vannak összesen és már az 1 % ot sem érik el támogatottságot? Én meg arra lennék kíváncsi akitől megveszi..ő miből építette
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!