Szigetvári: Tarlós egyetlen igazi kihívója Bokros

2014. szeptember 30. 18:40

Az Együtt-PM társelnöke szerint tiszteletre méltó Falus visszalépése, és bízik abban, hogy hozzá hasonlóan a többi főpolgármester-jelölt is visszalép Bokros Lajos javára, aki szerinte Tarlós István egyetlen igazi kihívója Budapesten.

2014. szeptember 30. 18:40

Tiszteletreméltónak nevezte Falus Ferenc döntését, hogy visszalép a főpolgármester-jelöltségtől Szigetvári Viktor, az Együtt – A Korszakváltók Pártjának ügyvezető társelnöke kedden Gyulán, hangsúlyozva, „ettől kezdve minden erőnkkel támogatjuk Bokros Lajost”. Szigetvári Viktor sajtótájékoztatóján kiemelte: Bokros Lajos széleskörű tiszteletnek és közbizalomnak örvend. A társelnök elmondta, bízik abban, hogy a fővárosban a többi ellenzéki főpolgármester-jelölt is meggondolja magát, és visszalép Bokros Lajos javára. Tarlós Istvánnak egy igazi kihívója van, Bokros Lajos, aki a demokraták összefogásának vezetője – jelentette ki Szigetvári Viktor. Hangsúlyozta azt is, hogy Bokros Lajos tisztességéhez nem fér kétség, korrupciós ügy soha nem érintette. 

Szigetvári Viktor  a közös gyulai baloldali polgármesterjelöltet, Bod Tamást bemutató sajtótájékoztatón az Együtt önkormányzati választási programjának két hangsúlyos elemére hívta fel a figyelmet: a helyi közpénz felhasználásának átláthatóságára és a helyi nyilvánosság „demokratizálására”. Jelezte, hogy az október 12-ei választáson mandátumhoz jutó képviselőik már a képviselő-testületek első ülésén indítványozni akarják, hogy az önkormányzati szerződéseket tegyék fel az önkormányzatok nyilvános honlapjára. Kezdeményezik azt is, hogy az önkormányzati fenntartású sajtó kerüljön többpárti ellenőrzés alá.

Bod Tamás polgármesterjelölt a sajtótájékoztatón kiemelte: a választások előtt nyilvános vitára invitálja jelölttársait. Hangsúlyozta: Gyulán „az egyetlen valós és érdemi alternatívát” jelentik a DK, az Együtt-PM és az MSZP közös polgármester- és képviselőjelöltjei, velük lehet leváltani a kormánypártok „helyi helytartóit”. Gyulából „nyugodt, klassz kisvárost csinálunk” – mondta.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2014. október 01. 21:59
Ja, már nem a köjálos? Lemardtam, mióta?
alex44
2014. október 01. 10:07
Bokros Lajos széleskörű tiszteletnek és közbizalomnak örvend.Remélem a választás éjszakáján ha a laja szerez olyan tíz százalékot, akkor majd egy élelmes újságíró megkérdezi e a fenti megjegyzéséről hogy akkor hogy is van ez?
kukagyerek
2014. október 01. 09:00
"Szigetvári: Tarlós egyetlen igazi kihívója Bokros" ............ "Értelmes" város lehet ez a budapest! :)
formaegy
2014. október 01. 07:40
Hogyan is van ez? Bokrossal a kutya nem áll szóba, mert mindenki tisztában van azzal, hogy egy politikai Q-va. Ahogyan írták már, csak akasztott ember nem volt. Most a hatalom reményének érdekében benyalnak Bokrosnak úgy, hogy még a töredékszavazatokat is átengedték. Kell-e még több bizonyíték arra, milyen gerinctelen, erkölcstelen a ballib? Kunhalmi meg szépen a kezére játszik Gyurcsánynak, hogy Medgyessy és Mesterházy után Tóbiást is megpuccsolja)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!