Rendőrökre csapott le a TEK a Keletinél

2014. szeptember 19. 11:15

Szolgálatban lévő rendőröket fogott el a Központi Nyomozó Főügyészség felkérésére a TEK: korábban az érintett rendőrök kapták el azt a férfit a VII. kerületben, aki több embert is megfenyegetett gázpisztolyával.

2014. szeptember 19. 11:15

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) felkérésére szolgálatban lévő rendőröket fogtak el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai péntek hajnalban Budapesten, a Baross téren – tájékoztatta Nagy Andrea, a KNYF szóvivője pénteken az MTI-t. Az MTI úgy tudja: a TEK azokra a rendőrökre csapott le, akik pénteken hajnalban a Baross téren elfogták azt a férfit, aki korábban egy embert megsebesített, többeket pedig megfenyegetett riasztópisztollyal a főváros VII. kerületében.

 Az MTI fotóin az látható, hogy a TEK maszkos munkatársai intézkednek a Baross téren, és trélerre tesznek egy rendőrautót.

A rendőrség péntek hajnalban a honlapján azt közölte: egy 23 éves férfi csütörtök este 11 óra körül a Nefelejcs utcában - előzetes szóváltás után - riasztópisztollyal rálőtt valakire, majd elmenekült. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. Tamás korábban a Keleti pályaudvarnál, majd a Baross téren is megfenyegetett járókelőket, végül 23 óra 30 perc körül a Baross téren – újabb sértettek fenyegetése közben – elfogták, majd előállították. A mentőszolgálatnál az MTI érdeklődésére közölték, hogy a Nefelejcs utcából a sérültet kórházba vitték.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bankkárkormány
2014. szeptember 19. 15:43
Aki ismert rendőrt az tudja hogy mennyire gyűlölik a Skíwalker Elhárítókat 3-4-szer annyit keresnek és semmit se csinálnak Néha eg kis szinjáték a város közepén hogy mégis le lehessen nyomni a f@szmagyar szavazók torkán a 11MIlliárdos éves költségvetésüket Meg néha a pocsolyába nyomnak egy 70 éves öreget vidéken Orbánc alkotmányellenes magánhadserege ahogy egy Kolumbia-alsói kokainbáróhoz illik, hogy Bayer Zsolt szavaival éljek
Bankkárkormány
2014. szeptember 19. 15:40
Kemény 7E Ft-ért kiszálltak a 30 Millió s Q7-es Audikkal:)) Akkor ezek alapján amikor a Jobbik Mé?szaros Lőrincet fogja letartóztatni a 8 Milliárdos adófizetői pénzlopás miatt, kit fogunk kiküldeni? Az orosz hadsereget?
Bankkárkormány
2014. szeptember 19. 15:38
Julismama2 "Nem is értettem miért kellett azt a hülyeséget lehozni.." Hülyeség majd akkor lesz ha a te gerincedre vagy nyakadra térdel egy 2 méteres, 150 KG-os tekes gorilla Remélem kitöri a nyakad és egy fideszes köcsöggel kevesebb
Bankkárkormány
2014. szeptember 19. 15:37
"a TEK azokra a rendőrökre csapott le, akik pénteken hajnalban a Baross téren elfogták azt a férfit" Az a férfi aki gázpiszollyal fenyegetőzött, az alábbiak egyike lehetett: 1: Orbánc vagy valamelyik fideszes tolvaj fejes fia vagy közeli rokona 2: A sidó hitközség tagja akik érinthetetlenek Ezért kellett példát statuálni a gaz náczi rendőrökön, akik meg merészelték fékezni szegény ártatlant
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!