Pásztor Albert visszaadja a kissrác focilabdáját

2014. szeptember 17. 18:13

Akár egy miskolci turisztikai városimázs-videó is lehetne, ha nem jelenne meg a végén Pásztor Albert: a baloldali ellenzék közös, ámde függetlenként induló miskolci polgármester-jelöltje dalban mutatja meg, mit jelent számára a borsodi megyeszékhely.

2014. szeptember 17. 18:13

„Készült egy dal és egy kisfilm arról, hogy Mi, Miskolciak, összetartozunk. Arról, hogy mit jelent nekünk, Miskolciaknak, ez a város, és arról, hogy mit szeretnénk megmutatni Miskolcról a világnak. Szeretném, ha ez a dal szólna mindenkinek és mindenkihez: mikolciakhoz, Miskolcról elköltözöttekhez, nem miskolciakhoz egyaránt. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy Miskolc olyan város lesz, ami hazavár és visszavár” — írta a dalhoz fűzött kommentárjához az ellenzék közös független miskolci jelöltje.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fletonovics
2014. szeptember 18. 13:02
Ami pedig a jelen videót illeti. Miskolc és környéke megérdemelné végre, hogy nemcsak a helyieket, és nemcsak a turizmust illetően, de az "all köztudatban, all lehetőségek" vonatkozásában, és országosan is megfelelő, rangbéli helyén szerepeljen a város - helyesebben: arra emelkedjék. Ez a vágyam pedig párpolitikától, regnálóktól függetlenül mindig is meg volt (noha, sohasem lehet attól független)! DE, hiszek abban, hogy senki sem emelhet méltó rangra semmit, és senkit úgy, hogy a "lejáratással" kezdi, bármilyen érdekből is tud ezzel azonosulni, vagy azt bármilyen formában támogatja is! Akik szeretik városukat, összefogva (politikai, közéleti, vállalkozói és lakossági szinteken), tesznek azért! (Erre számos jó példa ismeretes.) Nekem úgy tűnik, Miskolc pedig nem a tettekben, hanem a "szennyes kiteregetésében" politikai és civil botrány, utcaharc, gyűlölet keltésében jár az élen, aminek determináltsága sajnos, a Dekás-Maszop kampányakcióihoz köthető leginkább! Ez a "független Úr" itt, támogatóival az élen, sikeresen elkezdte lejáratni Miskolcot, amibe tudatosan, vagy akár önkéntelenül is, már mindenki belesodródott! - Számomra [email protected], hogy most, a 2014-es Miskolcot pozitív képekben feltüntető (ámde, üzenetében kritikus) videót saját népszerűsítésére használja "Kacor Király Albert Úr"!:) Teccet volna fordítva kezdeni! Mondjuk, pozitív kampány - "ez és ez van, de én ettől jobbat, ezt és ezt, így és így kívánom megvalósítani"!:) Akkor most sokkal jobban állna a "Jó Pásztor szénája, vagy nem létező bajusza"!:) (Mellékesen, szintén nem szerencsés "Nagy Disznó Fődesit" szerepeltetni a valóban fejlődő pályára állított Miskóc és a jövőt szimbolizáló szimpatikus (még ártatlan, szeretetre méltó) gyermek társaságában! Mint ahogyan az sem, hogy épp Ön lenne alkalmas arra, hogy az "elszálló labdát a legjobban kezelje le", mert nem áll módjában visszaadni mindazt, amit Miskolc sohasem kapott meg! Ön csak a 2014-es Miskolcra építkezhetne, ha "nem fordítva ült volna fel a lóra"!:))
csuka
2014. szeptember 18. 06:42
A FIDESZ-maffia patkánya: "A legutóbbi tévéműsorban, ahol a Jobbik miskolci kampányát próbálták pellengérre állítani, egyenesen szakmai és erkölcsi zuhanórepülést mutatott be. Először is legalább négyszer vágott szavába a vele politikailag egyívású riporterkollégája felvezetőjébe. Így persze – hála Istennek – egyikük propagandaszövegét sem lehetett érteni. Ezenkívül úgy viselkedett, mint egy egocentrikus, beképzelt primadonna, aki állandóan egyedül akar a rivaldafényben karattyolni. De a lényeg, hogy mikor szóhoz jutott, a maga szokásos, jópofáskodó modorában kezdte szidni Jakab Péter szakszerű kampányfilmjét. Persze cigányvédő pózban: pont ő, aki számtalanszor támadta a legútszélibb stílusban ugyanazokat, ha azért fizették. Ennek során két percen belül ötször titulálta a Jobbik polgármesterjelöltjét „pocokarcúnak”. Már-már kezdtem azt hinni, hogy amit látok és hallok, az nem stúdió, hanem kocsma. Bayer szerint az önkormányzati lakások udvaráról Jakabnak kéne ellapátolni a szart, amit a cigányok ott hagytak; ahelyett, hogy kampányfilmet forgatna. Ha ez lenne a helyes pedagógia, akkor megtehetné ezt éppúgy Bayer is! De nem, mert ő nem akar (egyelőre) polgármester lenni, ő csak Orbán-hátsót nyal. Természetesen abba is próbált belekötni, hogy Jakab szerint nem megoldás a cigányok kilakoltatás az általuk lepusztított ingatlanokból, hiszen utána valahol a város másik negyedében tűnnek fel, és minden kezdődik elölről. Ezután Bayer, ignorálva a Jobbik Jakab által is kifejtett programját, mely szerint csak azokat nem fogadja be a város, akik nem hajlandók betartani a jogszabályokat; a maga degenerált agyával vonta le a végkövetkeztetést: a kilakoltatottakat a Jobbik meg akarja, meg fogja ölni! Pedig csak arról volt szó, hogy akik nem hajlandók betartani az emberi együttélés legalapvetőbb szabályait, azok menjenek oda lakni, ahol ezt nem követelik meg tőlük. Például költözzenek Judapestre, Tarlós biztosan tárt karokkal fogadja majd őket, ha Ilan Mor személyesen kéri meg erre. A bayeri képlet nyilvánvaló: a Fidesz mágnesként vonzza a pénzéhes karrieristákat, a lopnivaló pénzek és osztható posztok pedig egyre fogynak. A vályúnál, a tolongás közben egyeseket kíméletlenül eltaposnak, félretúrnak; elbocsátások, létszámleépítések mindenütt. Teljesítési és bizonyítási kényszer hajtja, a Fidesz szervilis szolgálatában mindenre hajlandó. Csakhogy itt már nem holmi kicsinyes állásféltés esete forog fenn. A pattanásig feszült magyar-cigány együttélés forráspontján, a nyilvánosság előtt a cigányság gyilkosainak nevezni az ország második politikai erejét, ez bizony polgárháború kiprovokálása. Polt Péter ilyenkor hallgat?! Talán ő is megkapta az ukázt Ilan Mortól?..." /kuruc.info/
a helység fakopácsa
2014. szeptember 17. 22:33
Milyen rendes, hogy visszaadta a gyerek labdáját... még jó, hogy nem akarta ellopni. A legtöbb politikus ettől már kísértésbe esett volna.
depeses
2014. szeptember 17. 21:57
Jó hogy a Számozott utcákba nem gurult be az a labda, mert nincs az a Pásztor Albert, aki onnan visszaszerzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!