Magyar kereskedőház nyílt Jerevánban

2014. szeptember 26. 10:39

A kereskedőház célja, hogy új piacokat, új lehetőségeket keressen. Cél, hogy a gazdasági kapcsolatok erősítésével növekedjen az országba irányuló export– mondta.

2014. szeptember 26. 10:39

Magyar kereskedőház nyílt Jerevánban, Örményország fővárosában. Ez a 15. magyar kereskedelmi külképviselet a világon – közölte a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. (MNKH) pénteken az MTI-vel.

A megnyitón Kerekes György, az MNKH vezérigazgatója a közlemény szerint kiemelte: a kereskedőház célja, hogy új piacokat, új lehetőségeket keressen. Cél, hogy a gazdasági kapcsolatok erősítésével növekedjen az országba irányuló export– mondta.

Az eseményen beszédet mondott Levon Aharonyan, az Iráni-Örmény Kereskedelmi Központ vezérigazgatója és Szűcs Péter, a Hungarikum Tradehouse Export-Import llc stratégiai vezérigazgató-helyettese.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pofa Benő
2014. szeptember 26. 11:30
Orbán vagy Szíjjártó be sem meri tenni a lábát abba az országba, pedig úgy szeretnek ilyenkor szerepelni.
Laibach
2014. szeptember 26. 11:14
A balta kelendő arrafelé...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!