Kolozsvárra látogat Orbán Viktor

2014. szeptember 22. 17:29

A magyar miniszterelnök jövő csütörtökön érkezik Kolozsvárra, ahol pénteken felavatja a Református Kollégium új épületét. Orbán Viktor felkeresi a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet is, illetve egyebek mellett találkozik magyar politikai szervezetek vezetőivel is.

2014. szeptember 22. 17:29

Kolozsvárra látogat a jövő héten Orbán Viktor miniszterelnök - közölték romániai magyar internetes portálok. A maszol.ro közlése szerint a miniszterelnök október 2-án, csütörtökön délután érkezik Kolozsvárra, ahol pénteken felavatja a Református Kollégium új épületét, melyben tanévkezdéskor indult el a magyar nyelvű szakoktatás. A református egyháznak 2013-ban visszaszolgáltatott kolozsvári ingatlan korszerűsítéséhez, átalakításához jelentős összeggel járult hozzá a magyar kormány.

A portál úgy tudja, Orbán Viktor a magyar állam által támogatott Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet is felkeresi, találkozik magyar politikai szervezetek vezetőivel és a válaszúti Kallós Zoltán Alapítványhoz is ellátogat.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-nek megerősítette Orbán Viktor jövő péntekre tervezett kolozsvári látogatásának hírét.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
komondor
2014. szeptember 23. 10:41
Uszítani akar ott is mint itthon tette 8 évig ellenzékből?
3M..
2014. szeptember 22. 21:52
Valóban szép, és közel a Balaton. Szebb Jövőt!
packó_
2014. szeptember 22. 20:50
Kevés szarabb alak van a világon, mint a nemzetáruló libsi troll.
Paul Légère
2014. szeptember 22. 20:29
Ott is hangoztatják majd a többség diktatúráját az elvtársak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!