A baloldal nem képes elfogadható jelöltet állítani

2014. szeptember 29. 17:08

Aki mögé most baloldali pártok beálltak, nem más, mint Bokros Lajos. Szerencsére a magyarok még nem felejtették el, hogy a Horn-kormány egykori minisztere milyen, családokat megnyomorító gazdaságpolitikai szemléletet képviselt.

2014. szeptember 29. 17:08
Kereszténydemokrata Néppárt

Falus Ferenc visszalépése a fővárosi megmérettetéstől bizonyítja, hogy a baloldal nem képes elfogadható jelöltet állítani. Aki mögé most baloldali pártok beálltak, nem más, mint Bokros Lajos. Szerencsére a magyarok még nem felejtették el, hogy a Horn-kormány egykori minisztere milyen, családokat megnyomorító gazdaságpolitikai szemléletet képviselt, és nem felejtették el a nevéhez köthető súlyos megszorításokat sem.


Budapest a nemzet fővárosa, ahhoz, hogy egy élhetőbb és jobban működő világváros legyen, nem a megszorítások politikájának feltétlen hívére, hanem kiszámítható, döntésképes és pozitív irányításra van szükség. Tarlós István főpolgármestersége alatt megindult a város fejlődése. Jelenleg rendezettség és kiérlelt koncepció jellemzi azt a várospolitikát, amit a választó polgárok reményeink szerint október 12-én szavazatukkal is megerősítenek majd.

Kereszténydemokrata Néppárt

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. szeptember 30. 09:24
A fidesz-kullancs bolha köhög...
Zokni
2014. szeptember 30. 08:54
Zsoltikám. Valójában csak az van, hogy Falusnak nincs hozzá nyelve, és nem is talált volna hozzá megfelelő segget, hogy beleforrassza. Ennyi. Neked legalábbis ennyi a tanulság.
kjkj945
2014. szeptember 29. 20:38
Ködnép!!!! A ballibnek már nincs főpolgi jelöltje!!!!!!
korona
2014. szeptember 29. 20:24
Ez az a "jobboldali" "párt", amelyet, bár hogyan is erőlködöm, nem tudom egy kicsit sem szimpatizálni. Valami okból kifolyólag, a nagy kenetettségével, álszenteskedésével ellenszenves. Egyébként meg SEMMIT nem csinálnak. Mint írtam, ez a "párt" Orbán ALIBIJE, hogy ő is mennyire istenhívő, hogy tetszen a népnek. De engem már nem lehet megvezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!