KDNP: Juhász Péter valljon színt!

2014. szeptember 08. 15:25

A KDNP felszólítja Juhász Pétert, az Együtt-PM belvárosi polgármesterjelöltjét, valljon színt, igaz-e a róla megjelent hír, miszerint korábban kábítószerrel való visszaélés miatt marasztalták el.

2014. szeptember 08. 15:25

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) felszólítja Juhász Pétert, az Együtt-PM belvárosi polgármesterjelöltjét, valljon színt, igaz-e a róla megjelent hír, miszerint korábban kábítószerrel való visszaélés miatt marasztalták el.

 
Ezt a kisebbik kormánypárt közölte hétfőn az MTI-vel, arra hivatkozva, hogy az egyik hírportálon ilyen tartalmú hír jelent meg a korábban az Kendermag Egyesület színeiben „a drogliberalizációért kardoskodó” politikusról. A KDNP szerint amennyiben igazak a megjelent sajtóinformációk, akkor Juhász Péternek, az Együtt-PM belvárosi polgármesterjelöltjének haladéktalanul távoznia kell a közéletből, és vissza kell lépnie a polgármester jelöltségtől. 
 
Mint írták, Bajnai Gordonnak és csapatának végig kellene gondolnia, hogy milyen emberekkel veszi magát körül és milyen üzenetet hordoznak az ehhez hasonló botrányaik. A kereszténydemokraták hisznek abban, hogy az ön- és közveszélyes emberekkel nem lehet rendezett, élhető és tiszta várost építeni - írták.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. szeptember 08. 22:49
Van ezeknél az élőholtaknál szánalmasabb ebben a geopolitikai realitásban? Mi az apátok büdös faszát számít, hülyegyerekek? Nektek elhiszem, hogy számít, mert ha a drogmaffia nem tolná nektek a zsét, hogy megakadályozzátok a liberalizációt, nem lenne arany vécékefe a nyaralótokban is, férgek.
Tulipánfa
2014. szeptember 08. 22:42
Nagyon jól tudják miről van szó Juhásznál a droggal kapcsolatban. Teszik a hülyét, miközben alkalmazzák a FIDESZ-nél már bevált lejárató módszert a választások előtt. Gazemberség!
krksziget99
2014. szeptember 08. 19:40
Nem kell szint vallani, tudjuk ki ő! Megélhetőségi politikus Kuncze barátja!
hátakkor
2014. szeptember 08. 19:11
Drogfutár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!