Clintonról és a keleti nyitásról is faggatták Szijjártót

2014. szeptember 22. 10:42

Szijjártó szerint Clinton régen járt Magyarországon, azért kritizál. A leendő külügyminiszter bizottsági meghallgatásán az azeri baltás is szóba került.

2014. szeptember 22. 10:42

Négy parlamenti bizottság képviselői egyszerre hallgatták meg szombaton Szijjártó Pétert, aki az EU-biztosnak jelölt Navracsics Tibor utóda lehet a külügyi tárca élén.

Szijjártó a meghallgatáson az azeri baltás kiadása kapcsán azt mondta: azt semmilyen módon nem kapcsolták össze a gazdasági keleti nyitással. Paksról is faggatták a miniszterjelöltet, aki leszögezte: az ügy felülbírálatát vagy felülvizsgálatát nem tartja szükségesnek. 

Szijjártó Péter a parlamenti munka szépségeiről is értekezett arra a szocialista kérdésre válaszul, hogy volt-e egyáltalán a diplomaszerzése óta más munkája a politikán kívül. A leendő külügyminiszter leszögezte: 1997 óta az volt az álma, hogy Orbán Viktorral dolgozhasson.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bankkárkormány
2014. szeptember 22. 23:33
Szijj ÁRTÓ megigérte hogy ezentul mégjobban megvédi=ellopja a magyarok javait
Bankkárkormány
2014. szeptember 22. 23:32
global "Hát szépen megtiszteli orbán a népet ezzel, a zseléfejű buzigyerekkel!" LOL :)))))))))))))))))))))))))))))))))
ciseaux
2014. szeptember 22. 22:20
..és mi lenne, ha debil kérdésekre, mint Clinton és az "azeri baltás", Szijjártó azt mondta volna, amit gondol? Vagy az igazat? Mert viccből sosem elég, kérem! Clinton nem elnöke az USA-nak, és a "Daily Show"-ban azt mond mindenki amit akar. Aki egyszer azt hazudta, hogy sosem szexelt azzal a zsidó lánnyal, mert az ő egyháza szerint az orális sex és egy szivarhüvely vaginális penetrációja nem minősül szexnek. Mint szokásos, a Mandiner hozzászólóit is minden érdekli, csak a lényeg nem. Az azeri katonatiszt miért is volt magyarországon? Mert a NATO itt mosta az agyukat a.. Miért engedték haza? Mert államközi egyezmény bla-bla-bla, és mert Azerbajdzsán, Ukrajnával és Örményországgal együtt csatlakozna az EU-hoz, és jé, a NATO-hoz is! Senki nem nézte az Euróvíziót? Ami a balti államok NATO tagságával bezárta Oroszország körül a NATO gyűrűt, pedig Máltán az amerikaiak megesküdtek Gorbacsov perestrojkájára, hogy ex-CCCP országokba nem terjeszkedik a NATO... Kinek és miért kellett mindenáron megszereznie az azerieket? A NATO-USA-nak, mert Azerbajdzsán Irán északi szomszédja, délen az oroszok alatt, Azerbajdzsán NATO együttműködési szerződéses, és bár még nem teljes tagja a NATO-nk, a Kaszpi tenger partján már kész is a vadi új rakétabázis!
1120
2014. szeptember 22. 21:07
"Clintonról és a keleti nyitásról is faggatták Szijjártót." Clintonról?! Mi köze Szijjártónak ahhoz, hogy milyen egy 20 éves gyakornoklány orális technikája? Nem értem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!