Miskolc: A romák a kampány célpontjában

2014. szeptember 14. 10:37

„Itten el vannak nyomva a romák, itten teljesen fajgyűlölet folyik” – mondja egy miskolci roma a Hír Tévének.

2014. szeptember 14. 10:37

Cigánybűnözésről beszélő rendőr a miskolci polgármesterjelölt. Cigányúton a baloldal. A Jobbik városi párt lenne. A Fidesz kitelepít. Volna igény a rasszizmusra – mondja a vajda. Célpontban a gettókampány. Egy tanárnő szerint éheznek a sajóbábonyi diákok, akik közül többen lefogytak a nyáron. A Borsod megyei cigányvajda szerint hiába cseng le a kampány, az utcákon ott marad. Ne legyen mindig a cigány a választási téma – ajánlja ő. Szerinte Váradi Gábor lenne a cigányságnak megfelelő polgármester, mivel ő cigány és nem kampányol a cigányokkal.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bambuci
2014. szeptember 15. 14:35
Konténer negyed kell. Valahol a város szélén. Rendszeres ellenőrzés, körbekerítés.
asszem
2014. szeptember 15. 13:12
A valódi megoldás az volna, ha putrik környékén periodikus rendszerességgel komolyabb rágcsáló és csúszómászó irtás következne be, tudniillik a fertőzött emberek mindenféle bolondságokra kaphatók mindenkor. Egy másik küzdőeszközünk lehetne például tacepao forma magyar nyelvű molinóknak a közutak mentén való kihelyezése, ugyanis a civilizáltabb magyar létformát elutasító személyek általában úgy félnek a nyomtatott magyar szótól, mint ördög a tömjénfüsttől!Ugyanez az oláhokra is érvényes volna!
liberálzöld.
2014. szeptember 15. 11:49
helyes: Ittennék! "Itten el vannak nyomva a romák.."
thymian
2014. szeptember 15. 01:00
"Kvótát a cigányoknak Miskolcon. Akkor fog leginkább fejlődni a város, ha nem mond le a szegényeiről, hanem bevonja őket a versenypiaci közteherviselésbe – fogalmazott Váradi Gábor, aki azt javasolta, alakítsanak ki kvótarendszert a városban letelepülő cégek számára, amely rögzítené, hogy az általuk létrehozott munkahelyek legalább 10 százalékát a szociális segélyen lévő emberek számára biztosítsák." Na akkor fejvesztve menekülnének a városból. Nézzétek, mennyi éhező. :D http://www.eszakhirnok.com/images/ciganypart_140912ml_01.jpg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!