Bokrost visszaléptetik Falus javára?

2014. szeptember 22. 08:23

Bokros pénzt, médiafelületet és főpolgármester-helyettesi posztot kér, hogy visszalépjen a Budapest vezetéséért folyó versenyben.

2014. szeptember 22. 08:23

Alkudozásba kezdtek a baloldalon, hogy a főpolgármesteri posztért vívott harcban Bokros Lajos lépjen vissza Falus Ferenc javára – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap szerint Falus kampányát vezénylő Együtt–PM kezdett háttértárgyalásba Bokrossal a visszalépésről. A Nézőpont Intézet legutóbbi felmérése szerint ugyanis a balliberális kispártok közös főpolgármester-jelöltjét még a Modern Magyarországért párt színeiben induló Bokros Lajos is megelőzi. A Magyar Nemzet úgy tudja: a megszorítócsomagjáról elhíresült egykori pénzügyminiszter pénzt, médiafelületet és gazdasági főpolgármester-helyettesi posztot kér a visszalépésért.

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. szeptember 22. 13:51
Bajuszkötő reklámnak még elmehet! Kenje Bajszát bölcső zsírral!
sersem4
2014. szeptember 22. 13:35
A Jobbik is visszalépteti a jelöltjét Falus javára,csak azt kéri,hogy a másik öt jewlöltet lőjék a Dunába. Falus úgyse nyer,a Staudt se,a Haza viszont sokat nyerne ezzel a lépéssel....
citizen queen
2014. szeptember 22. 13:23
"Együtt–PM kezdett háttértárgyalásba Bokrossal a visszalépésről. A Nézőpont Intézet legutóbbi felmérése szerint ugyanis a balliberális kispártok közös főpolgármester-jelöltjét még a Modern Magyarországért párt színeiben induló Bokros Lajos is megelőzi." :DDDD "Zseniális" kampánytanácsadói vannak az e-pmnek. Hajrá fiúk, csak így tovább a nulla százalékig.
balbako_
2014. szeptember 22. 13:10
Haha! Gyakorlatilag bármit ígérhetnek neki, mert a beváltására ebben a választási ciklusban semmi esély sincsen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!