Bírósághoz fordul az MLP a budapesti címer használata miatt

2014. szeptember 27. 11:52

A Liberálisok szerint az NVB nem mondta ki, hogy Tarlós István rendeltetésszerűen használta Budapest címerét. A párt a bírósághoz fordul az ügyben.

2014. szeptember 27. 11:52

A Magyar Liberális Párt (MLP) bírósághoz fordul a budapesti címer és a főpolgármesteri titulus használata miatt. Az ellenzéki párt szombaton azt közölte az MTI-vel, hogy álláspontjuk szerint Tarlós István és Szeneczey Balázs félreértelmezte a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) előző napi döntését, a testület ugyanis nem mondta ki azt, hogy a főpolgármester és kampánycsapata rendeltetésszerűen használta a címert és nem sértett jogszabályt.

A Liberálisok közleménye szerint a bizottság érdemi vizsgálat nélkül, tartalmi hiányosság miatt elutasította kifogásukat. Tévesnek nevezték az NVB azon megállapítását, miszerint az MLP nem próbált adatokat kérni a címer használatának engedélyéről. Hozzátették: közérdekű adatigényléssel fordultak a fővárosi önkormányzat hatósági osztályához, azonban még nem kaptak választ. Az MLP azt javasolta a főpolgármesternek és stábjának, hogy olvassák el alaposan az NVB határozatát és várják meg a bírósági döntést.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2014. szeptember 28. 12:07
Fodor Gabicica inkább Demszky disznóságai miatt forduljon bírósághoz!
Zod
2014. szeptember 27. 15:43
Tanárnő:-Mikor volt a mohácsi vész? Móricka:-Irigylem a problémáit,tanárnő!
Ángyán Páván
2014. szeptember 27. 15:33
Aztán a liberálisok úgy szarják le a magyar jelképeket, mint annak a rendje. Dülledt szemű tojószárnyas, svájcisapka - legyetek hűek magadtokhoz.
tóth mária
2014. szeptember 27. 15:30
Molinók, performanszok? csak ennyire telik! nagyon gáz az LMP!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!