XVI.: összefog a baloldal, de több polgármester-jelölt is lesz

2014. augusztus 16. 13:33

A Szövetség a XVI. kerületért választási együttműködés több polgármesterjelöltet indít a kerületben. Megméreti magát az Együtt-PM, a Demokratikus Koalíció és az MSZP jelöltje.

2014. augusztus 16. 13:33

Sebők László, a DK polgármesterjelöltje a szombati sajtótájékoztatón azt mondta: erre azért volt szükség, mert ahhoz, hogy egy párt Budapesten kompenzációs listát tudjon állítani, polgármesterjelöltet kell állítania. Széles az együttműködés a XVI. kerületben azért, hogy változást érjenek el az önkormányzati választáson, céljuk, hogy leváltsák a jelenlegi fideszes vezetést, mondta Kolozs András, az MSZP XVI. kerületi elnöke.

A kerületben Sebők László mellett Vajda Zoltán (Együtt-PM) és Abonyi János (MSZP) indul a polgármesteri székért. Csatlakozott a szövetséghez a Magyar Liberális Párt, a Független Kisgazdapárt és a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja is.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!