Vidéki városokban is együttműködik az LMP és a 4K!

2014. augusztus 11. 10:40

Szombathelyen, és más vidéki városokban is nemsokára bejelentik az LMP-vel az együttműködést – mondta Istvánffy András, a 4K! elnöke.

2014. augusztus 11. 10:40

Országos ügyekben ugyan sok kérdésben nem értenek egyet az LMP-vel, de arról nagyon hasonlóan gondolkodnak, hogyan működik egy élhető város – indokolta a 4K! elnöke az önkormányzati együttműködést.

Istvánffy kifejtette: azt szeretnék, hogy a helyi költségvetés szociális, vagy infrastrukturális részeiről a környék lakói dönthessenek. Például eldönthessék a polgárok, hogy óvodát szeretnének építeni, vagy megjavítani az utat.

A következő négy évben a 4K! „erőszakmentes direkt akciókkal” társadalmi ellenállást akar kiépíteni, mert Istvánffy szerint a kormány a társadalom alsó kétharmada ellen gyakorlatilag háborút visel. Hozzátette: akkor is ugyanezt tennék, ha parlamenti párt lennének, hiszen úgyis csak díszlet-szerepe van a parlamenti ellenzéknek a Fidesz rendszerében.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. augusztus 11. 23:25
No és ez az LMP-nek ugyan miért jó? Nincsen a 4K-nak semmiféle mérhető társadalmi támogatottsága.
balbako_
2014. augusztus 11. 18:30
Az érdekes lesz, mert vidéken majdnem annyian vannak, mint liberálisok. ( Ha összefognak már lesznek ketten, abból egy jelölt, de ki a szavazótábor? ( A két feleség?)
szabadhajdu
2014. augusztus 11. 17:57
Kezdek félni, higy ezek lemossák a demokratikus ellenzéket.
peninsulavaldes
2014. augusztus 11. 17:47
A cím alapján aszittem, hogy ez vmi leleplező történet, és rendőrségi figyelem felhívás. Egyébként meg, működjenek, nem jó egyedül egy pártnak, hiszen minden politikus szeret szimbiózisban élni. Találjanak ki izgalmas programokat...nyerjék el a bizalmat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!