Staudt Gábor is összegyűjtötte az ajánlásokat

2014. augusztus 29. 15:23

Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje is leadta ajánlóíveit – Tarlós István után másodikként. Staudt a szükséges ötezer helyett hétezer ajánlást gyűjtött.

2014. augusztus 29. 15:23

Leadta ajánlóíveit Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje pénteken kora délután, a Fővárosi Választási Irodának.

A politikus ezt követően újságíróknak elmondta: büszkeséggel tölti el, hogy Budapesten, „ami a Jobbiknak nehéz terep”, Tarlós István jelenlegi főpolgármester és Fidesz-KDNP-s jelölt után másodikként adta le a szükségesnél mintegy kétezerrel több, vagyis csaknem hétezer ajánlást. 

Hozzátette, bízik abban, hogy programja bemutatása után vitázhat a többi jelölttel, de elmondta azt is: továbbra is konzultálni fog a budapestiekkel pártja közterületi standjain. Staudt a fővárosi feladatok között a közbiztonság, a közösségi közlekedés, a munkahelyteremtés és a környezetvédelme javítását emelte ki.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
red label
2014. augusztus 29. 17:06
Hajrá!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!