Sírás lett a vége – Falus Ferenc vödrös akciója

2014. augusztus 25. 15:37

A baloldal főpolgármester-jelöltjének vizesvödrös produkciójában egy visító kisgyerek viszi el a show-t és egy ló is szerepet kap.

2014. augusztus 25. 15:37

A korábban visszafogottan ismert Falus Ferenc, a baloldal főpolgármester-jelöltje akár nemzetközi ismertségre tehet szert legfrissebb videójának köszönhetően. A lovat és éktelenül bömbölő kisgyereket is felvonultató produkció akármelyik Ice Bucket Challenge Fail-válogatásban megállná a helyét.

Falus: „Elfogadom a kihívást, és nemcsak a betegeket kell támogatni, hanem a betegeknek örömszerzést és rehabilitációt is szolgáló Bátor Tábort. (Most öntsd rám!)”

[Női kacagás és gyereksírás.]

Falus: „Felszólítom Tarlós Istvánt, Botka Lászlót, Kósa Lajost, hogy ők is támogassák a Bátor Tábort és a beteg gyerekeket!”

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunde04
2014. augusztus 26. 15:29
na, egy kicsit fáziskésésben vagyok. munkám miatt csak most tudtam megnézni a videót. hát könnyesre röhögtem magam és még1x megnéztem. egyszerűen fenomenális! tiszta benny hill. zokni, papucs, bolhás kutyák, üvöltő gyerek, műanyag etető tál, mintha valami paródiát néznék! tarlósnak elvitathatatlan érdemei vannak Bp. életében, de ha ezt a filmet ő csinálta volna, biztos, h nem szavaznék rá. egy idiótára?
Peter8811
2014. augusztus 26. 09:08
Falus Ferenc bemegy meztelenül a feleségéhez aki a szobában kötöget csak egy szál térd zokni van rajta a felesége fel sem néz a kötésből csak kötöget tovább. Falus megszólal: -Észre sem veszed az új térdzoknimat amikor a faszom is azt bámulja? Ránéz a felesége majd megszólal -Inkább egy új kalapot kellett volna venned Ferenc!
formaegy
2014. augusztus 26. 08:22
Egy kis rész a gyermekvédelmi törvényből: "A gyermeknek joga van ahhoz, hogy a fejlődésére ártalmas környezeti és társadalmi hatások, valamint az egészségére káros szerek ellen védelemben részesüljön" Kíváncsian várom, hogy az illetékesek mit lépnek ennek elmulasztásáért, sőt! - tudatosan megszervezett káros körülményekért! Azért nem semmi egy anyuka, aki ilyen helyzetnek teszi ki gyermekét egy debil politikus miatt!
Ángyán Páván
2014. augusztus 26. 08:11
Ez milyen mondat, madáridióta: "betegeknek örömszerzést és rehabilitációt is szolgáló Bátor Tábort."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!