Semjén: Logikátlan az evolúció

2014. augusztus 20. 11:38

A miniszterelnök-helyettes szerint Isten programozta bele a fejlődést az anyagba.

2014. augusztus 20. 11:38

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerint logikátlan hipotézis Charles Darwin evolúció-elmélete. A miniszterelnök-helyettes szerint valójában Isten programozta bele a fejlődést az anyagba, ez bomlik ki a történelem folyamán. II. János Pál pápa még 1996-ban úgy fogalmazott: az evolúció-elmélet több, mint hipotézis.

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2014. augusztus 21. 16:01
sziriúszi fényjárók vagyunk mind :D
decens
2014. augusztus 21. 14:55
Felhívom az evolucionisták figyelmét Harun Yahya Az evolúciós csalás című könyvére. Természetesen a könyv tele van "rugózással", de mindenképpen érdemes olvasgatni. Ami az én materialista szocializálásomon hatalmas rést ütött: sem Harun Yahya, sem más nem talált leletet a fejlődés állomásainak átmeneteiről. A majom-->ember átmenetet leletekkel nem lehet igazolni, csak feltételezni. Az ember ősének tartott majom és ember között nagyon nagy a különbség, de az evolúciós fokozatok állomásait leletekkel nem tudják bizonyítani. Tehát ha valaki szereti a kételkedés állapotát, olvassa el ezt a könyvet. Legalább olyan gondolatébresztő, mint Richard Dawkins "Az önző gén" című könyve és a "A hódító gén".
vakhangya4
2014. augusztus 21. 13:30
Isten megteremté' Semjén Zsoltot és megteremté' a szalonkát.
Jakob Klein
2014. augusztus 21. 10:52
Hányinger ez a semjén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!