Mégsem Árok Kornél lesz a Szocdemek főpolgármester-jelöltje

2014. augusztus 19. 12:20

Visszalépett Árok Kornél a Szocdemek főpolgármester-jelöltségétől. A párt augusztus 21-én dönt az új jelölt személyéről.

2014. augusztus 19. 12:20

Visszalépett Árok Kornél a Szocdemek főpolgármester-jelöltségétől, a döntést a párt budapesti elnöksége és választmánya elfogadta – közölte Schmuck Andor pártelnök kedden.

Közölte azt is, hogy a párt budapesti elnöksége és a választmány augusztus 21-én ismét tanácskozik, ahol elfogadják az új főpolgármester-jelölt személyét.

Schmuck Andor közleményében úgy fogalmazott, hogy a szociáldemokraták mindig fontosnak tartották az értékalapú megállapodást, ami nem pozíciókról szól, hanem elvekről.

Árok Kornélt július 17-én választották a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának főpolgármester-jelöltjévé. A párt két nappal korábbi kongresszusának szünetében jelentette be Schmuck Andor elnök, hogy a testület döntése értelmében önálló főpolgármester-jelöltet állítanak az őszi választásra.

Árok Kornél 2010-2012 között a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke volt, 2012-től a Szövetségben, Együtt Magyarországért (SZEM) párt elnöke volt, 2014. januárja óta a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának ügyvezetője.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. augusztus 19. 17:30
Pedig jobban járna vele a főváros mint a tégla Demszkyvel az mindenhova beépült.
GV0917
2014. augusztus 19. 16:09
A továbbiakat értelmezze a KisCHMUCK! Először: árok is van, gödör is van,mi a hasonlóság? Semmi, mindkettőben elvégezheti az ember a "nagydolgát". Másodszor:mi a különbség?A térbeli elhelyeződés. Bár van lövészárok, vizesárok,de van lövészgödör és vizesgödör is!Az árok folytonos talajhiányt feltételez,horizontálisan, amíg a gödörnél nem a horizontális, hanem a mélységi tartományban mutatkozik vertikálisan ugyan ez. E paraméterek fontossága ugyan akkora, mint Árok Kornél főcsővezető jelölése a főpolgármesterségre. Azaz: nullánál kevesebb negatív szám!
Zod
2014. augusztus 19. 14:36
Remélem Dr. Magyar György kitart a végsőkig! :)
kukagyerek
2014. augusztus 19. 14:35
Csőstül jön a baj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!