Fiatal jobbikos kihívót kap Győrben Borkai

2014. augusztus 11. 18:49

A győri Jobbik huszonhét éves elnöke, Takács Krisztián lesz Borkai Zsolt egyik kihívója az őszi önkormányzati választáson. A párt szerint vérfrissítésre van szükség, a jelölt célja többek közt a város barokk arculatának megőrzése.

2014. augusztus 11. 18:49

Takács Krisztián, a helyi pártszervezet vezetője indul a Jobbik színeiben az októberi önkormányzati választáson a győri polgármesteri posztért.

Vérfrissítésre van szükség itt, Győrben is, hangsúlyozta Szávay István, a Jobbik alelnöke, bemutatva Takács Krisztiánt, a 27 éves, történész végzettségű, az elmúlt négy évben a megyei önkormányzat tagjaként is tevékenykedő politikust. Szavai szerint ő az egyetlen valós alternatíva a jelenleg városvezetéssel szemben, hiszen a „szétaprózódott, koncokon mai napig is marakodó, megegyezni az utolsó pillanatig is képtelen” baloldal nem tud alapvető változást elérni.

Mint mondta, a Jobbik mára Magyarország második legerősebb pártjává vált, az önkormányzati választásokon pedig önállóan indul minden megyei jogú városban és a tízezresnél népesebb települések döntő többségében, valamint a fővárosi kerületekben. Több ezren indulnak a képviselőségért a párt színeiben, mindannyian becsületes, tisztességes, felkészült és a helyi viszonyokat jól ismerő emberek, tette hozzá.

Úgy véli, jó esélyük van arra, hogy nagyobb települések irányítását veszi át a választás eredménye alapján a Jobbik, saját polgármestert adva és képviselő-testületi többséget szerezve. Hozzátette: akárcsak az országgyűlési választáson, októberben is a megélhetés, a rend és az elszámoltatás fogalmi hármasa köré szerveződik programjuk.

A helyben már az elektropartik rendszeres látogatása miatt is ismert Takács Krisztián arról beszélt, hogy elérhető, átlátható és emberközeli városvezetést szeretne kialakítani. Céljai között a helyi infrastruktúra, benne a közösségi közlekedés javítását, bővítését, a kör- és sugárutak rendszerének kialakítását, a várost keletről elkerülő főút mihamarabbi megépítését, és Győr barokk arculatának megőrzését említette.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 11. 22:07
Biztos vannak faszpumpás képei.
waddysno
2014. augusztus 11. 21:57
de, ki akarja a barokk arculatot elpusztítani?
bini
2014. augusztus 11. 20:25
Borkai sem egy begypesedett öreg muksó, ráadásúl nem is egy utolsó polgármester.Györ egy dunántúli polgár város konzervativ értékrendel. Nem szeretik a felfordulást a nyugodt békés életre vágynak. A jobbik ahol megjelenik ott előbb utobb beindúl a hecckampány akarva akaratlanúl. Ettől függetlenül sikeres szereplést kivánok a fiatalembernek.
rtlklubhu
2014. augusztus 11. 20:16
Hátha ez a gyerek kevesebbet mutyizna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!