Falus: Takony az, nem vér

2014. augusztus 26. 22:33

Falus Ferenc az RTL Klubnak elmagyarázta, mi és miért látható az elhíresült jeges vizes videóján. Szerinte az unokája orra nem véres, hanem taknyos volt.

2014. augusztus 26. 22:33

Falus Ferenc az RTL Klubnak elmondta: náluk vannak lovak; ő maga azt hitte, csak mellétől fölfelé fog látszani, és se a kutyákat, se a családtagjait nem akarta eredetileg a videón szerepeltetni. Az unokája orra pedig nem véres, hanem taknyos, valószínűleg.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2014. augusztus 27. 19:29
Mivel nem volt időm elolvasni a videohoz különböző oldalakon fűzött szövegeket, két napig abban a hiszemben voltam, hogy a szokásos lejárató trükkről van szó: Valakik megszerezték egy évekkel ezelőtti családi nyaralás magánvideóját. Csak a támogatók rosszallását is hallva fogtam fel, hogy itt a főpolgijelöltnek kifejezetten egy kampánycélú videojáról van szó. Innentől kezdve két esetet tartok lehetségesnek: 1. Falus tényleg annyira hülye, hogy a legjobb szándéka és tudása alapján ez tellett tőle. 2. Falus a Fidesz trójai falova, és mivel az előélete alapján a fickó nem vádolható Fidesz-elköteleződéssel, jókora zsozsóért vállalhatta el ezt szerepet.
Negue
2014. augusztus 27. 13:16
Az ember nem tudja, hogy sírjon, vagy röhögjön.
alex44
2014. augusztus 27. 11:53
Szerintem szűk baráti körben ,még a Kunhalmi is röhögött ezen a borzalmon,na persze lehet hogy csak kínjában szegény.
alex44
2014. augusztus 27. 11:44
Ilyen nincs, most már tényleg ez az egész kezd hasonlítani egy abszurd filmhez,egyébként még az lett volna csúcs a videóban ,mikor a Falus mondja a mondókáját ,a gyerek üvöltésével szinkronban még a ló is nyerít egyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!