Dokufilm a combinós gyilkosság gyanúsítottjáról

2014. augusztus 06. 11:13

A Válasz.hu közölte azt a 2011-es dokumentumfilmet, amiben megszólal a minapi combinós gyilkossággal gyanúsított A. Áron.

2014. augusztus 06. 11:13

A Válasz.hu arról írt: a Corvinus Egyetem szociofilmes kurzusának hallgatói 2011-ben dokumentumfilmet forgattak a minapi budapesti „combinós gyilkosság” után hírhedté vált hajléktalan férfi, A. Áron Gergely életéről. A Mi a cél? című filmben megszólal a férfi testvére is.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. augusztus 07. 17:47
Na, szóval az egész történet lényege: az anarcholiberális - azaz életképtelen - modell totális bukása. Itt bizonyosodik be mindenki számára, hogy a mindenáron normaszegés csak valaki más legalapvetőbb jogainak súlyos megsértésével vihető keresztül. Be nem fejezett jogi egyetemmel jogészként élni lecsúszott melósok között, kiadott lakással a háttérben csövezni, tizmilliós hagyatékkal villogni nyomorgók között, önkényesen lakást foglalni, az agresszivitást dobival ösztönözni - mindezt a növendék cuciológusok és médiagecik szent borzadálya közepette - csak igy végződhet.
micimacko12342
2014. augusztus 07. 12:27
Ez egy ősi főnemesi(Atzél de Borosjenő family)család, bárói ranggal.Nem azonos az újságíróéval... A betegség mindenkit elérhet, nem kellene gyűlölködni...
Felebarát
2014. augusztus 07. 09:35
Átlátszón van egy jó cikk erről az egészről
Akitlosz
2014. augusztus 06. 18:50
Pocsék zene. "Anya azt mondta, hogy ilyesmi nem fordult elő." Pedig valószínűleg igen. Az van, hogy különböző emberekben különböző élmények maradnak meg. Közösen átélt élményeknél az egyik élete végéig emlékszik rá, a másik már egy hét múlva sem, s letagadja, hogy vele olyasmi történt volna, mert nem emlékszik rá, mivel számára jelentéktelen élmény volt. Úgyhogy az a zoknis történet igaz lehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!