Csárdi: A politikai elitek játszóterévé vált Budapest

2014. augusztus 05. 09:09

Az LMP főpolgármester-jelöltje szerint az a baj, hogy a politika eltávolodott az emberektől, pedig a budapestiek szeretnének beleszólni.

2014. augusztus 05. 09:09

Csárdi szerint a politikai elitek játszótere lett Budapest: példaként a baloldali „castingot”, a Városliget átalakítását és a hármas metrót említette. Szerinte teljesen mesterséges város-vidék ellentétet szítanak az EU-s pénzek elosztása kapcsán a politikusok: „megy a kenegetés és nem történnek valós lépések”.

A 4K!-val kapcsolatban azt mondta: folynak a tárgyalások. Az LMP országos elnöksége a héten dönt az együttműködésről. Leszögezte: ez kizárólag egy önkormányzati választási együttműködés, a fővárosi ügyekben pedig sok mindent hasonlóan látnak a 4K!-val.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Türelem
2014. augusztus 05. 11:16
Egy Setét Jenő talán nyerőbb lett volna, ha már Osztojkán nem vállalta. De akár Horváth Aladárral is paktumot köthetnének. Gondolhatnának a jövőre.
A cigányság kolonc a nemzeten!
2014. augusztus 05. 10:55
köszönjük emese
hátakkor
2014. augusztus 05. 10:55
Inkább politikus bűnözők játszótere volt Pest-Buda. Hagyó, Demszkij, Hunvald, Molnár, Simon és tsai. Testületi döntések mögé bújtatott vagyon elorzás.
anegy_
2014. augusztus 05. 10:54
A bejelentési fotó alapján úgy ítéltem meg, hogy tenyérbe-mászó figura. Itt, a megszólalása után még rosszabb a véleményem. Teljesen alkalmatlan, gyenge, hozzá nem értő, értéktelen figura. Pont olyan mint a pártja. A 4K -val való egyezkedésük pedig lenullázta az egészet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!