TASZ-ost indít Érpatakon az Együtt-PM

2014. július 10. 14:57

Szőllősi Gábor, az érpataki TASZPONT vezetőjét jelöli a falu polgármesterének az Együtt-PM. A bejelentéssel párhuzamosan a jogvédő és a TASZ közötti munkaviszony megszűnt, mivel a TASZ alapszabálya és a működésének szellemisége a pártpolitikától való függetlenségre épül.

2014. július 10. 14:57

Az Együtt-PM csütörtökön bejelentette hogy az érpataki polgármesteri címre Szőllősi Gábort jelölik, akinek viszont is közös megegyezéssel megszűnt a munkaviszonya a TASZ-szal, mivel a TASZ Alapszabálya és működésének szellemisége a pártpolitikától való függetlenségre épül – írja közleményében a TASZ.

Szőllősi 2012 júliusától dolgozott a jogvédő szervezetnél, már azelőtt küzdött az önkormányzati jogalkotásban és gyakorlatban megjelenő előítéletesség és diszkrimináció ellen, hogy az érpataki TASZPONT vezetője lett – írják. Mint megjegyzik: Nem először fordul elő a szervezet életében, hogy egykori munkatársai politikai pályára lépnek. Korábban a szervezetnél dolgozott Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke és Juhász Péter, az Együtt – A Korszakváltók Pártja társelnöke.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wallenberg8805
2014. július 11. 11:36
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Tegnap meghívták a vállaltan cionista ATV-be az érpataki polgármester ellenfelét, tehát az ő véleményét megtudhatták a nézők. Vajon a vállaltan cionista ATV meghívja-e az érpataki polgármestert is, hogy a nézők az ő véleményét is meismerhessék? (Ahogy a cionistákat ismerjük, nem fogják.) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
poppy flower
2014. július 11. 06:39
Azt a kapitális darutollas balfaszt senki nem úbereleheti! Mert Érpatak megérdemli, a kretén polgármestereket!
GV0917
2014. július 10. 19:42
Nem is tudtam, hogy Hugyajon/nem elírás, a községet hívták így /működik egy TASZ PONT. Azt tudtam, hogy ott élnek Szőllősiek, még '89 előtt egy ilyen nevű "úriember" gyújtotta fel az egyik cigány család házát./ A TASZ figyelmébe:Nem állítom, hogy az ő volt tagjuk azonos lett volna az elkövetővel./Hiába, ez a falu a szélsőségek hazája. Amilyen a polgármester, olyan az ellenzéke. Ki-ki csak azt vegye magára a mit akar! Többet egy szót sem!Végeztem. Aszt'PONT!
thymian
2014. július 10. 19:19
Megnéztem az rtl videóját(amit érdekes módon töröltek a YouTube-ról), ahol megszólal ez a jómadár. Szerencsétlen még beszélni is alig tud. Polgármester, muhaha, ahhoz kvalitások is kellenének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!