„Persze, hogy ott volt Sneider a szkinhed-tüntetésen”

2014. július 01. 10:39

Ami érdekes, hogy az embert már tizenéves korában is megfigyelték abban az időben, ha próbált a közélettel foglalkozni – értékelt Mirkóczki.

2014. július 01. 10:39

A jobbikos Mirkóczki Ádám a résztvevők visszaemlékezéseire hivatkozva azt mondja: nem teljesen úgy zajlott az 1992- október 23-i szkinhed tüntetés, mint ahogy azt az NBH jelentése leírja. 

Arra a riporteri kérdésre, hogy Sneider Tamás jobbikos politikus, parlamenti alelnök részt vett-e a megmozduláson, egyértelmű igennel válaszolt. Hozzátette: sokat elárul, hogy tizenéveseket is megfigyeltek abban az időben, ha épp a közélettel úgy próbált foglalkozni, ami az a hatalomnak nem tetszett.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul Légère
2014. július 01. 21:22
Tasnádi százados elvtárs nem nyilatkozik a párttévében az ügyről?
Motivince
2014. július 01. 18:37
hányszor írtam miért választották meg roit alelnönek majdfideszék teritenek mikor kell de a hülye jobbikosok nem veszik észre
kukagyerek
2014. július 01. 18:29
Még mielőtt eltévednének az itt kommentelő bal és jobb komcsik, elmondom, hogy a szlinhedek hazafiak voltak a javából. Tízezer bolsi nem ért annyit, mint egy szál szkinhed. Persze, nem a molnár-féle beépítettekről van szó!
imres
2014. július 01. 12:27
De most akkor mi a probléma azzal, hogy demokráciában valaki tüntet az elnök ellen? A tüntetők erőszakosak voltak? Veszélyeztették az elnök életét? Nem. Akkor? Azért mert a Patkány a bal-liberális elit lieblingje, még tüntetni szabad ellene. Senki, sem erkölcsileg, sem jogilag nem támadható azért, mert tüntetett Göncz ellen. Érdekes ezeknek a barmoknak a demokrácia-felfogása. Mindaddig működhet a demokrácia, míg őket nem támadják. Fura gondolkodás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!