Karácsony hívhatja ki Papcsákot Zuglóban

2014. július 17. 11:51

A Népszabadság úgy tudja, Karácsony Gergely lesz a baloldal polgármester-jelöltje Zuglóban. Az MSZP viszont ragaszkodik hozzá, hogy a baloldali képviselőjelöltek többsége MSZP-s legyen.

2014. július 17. 11:51

A Népszabadság szerint szinte biztosra vehető, hogy Karácsony Gergelyt, a PM társelnökét indítja polgármester-jelöltként Zuglóban a baloldal. Az országgyűlési választáson Karácsony a Zuglót is magába foglaló kerületben indult, és a zuglói részen jól is szerepelt, a XVI. kerületi részen viszont legyőzte a fideszes jelölt.

A DK helyi csoportja kezdettől támogatta Karácsony jelölését, az MSZP-vel azonban úgy tűnik, nehezebb lesz a megegyezés. Mivel a DK és az Együtt-PM is akar egy alpolgármesteri helyet, így az MSZP önkormányzati képviselői helyekkel nyerne kompenzációt. A szocialisták azt akarják, hogy a 15 körzetből 12-ben MSZP-s legyen a baloldali jelölt.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. július 17. 15:11
Akkor ki marad Tarlós ellen? Vagy két posztért is indul?
ciseaux
2014. július 17. 13:12
"Állítsátok meg Arturo Uit!" (copyright B.Brech, Gabor Hajnai) Csak pár hónappal ezelőtt a XVI.-ker volt tele "karácsony" plakátjaival, és JÉ!, most a XIV.-kerben csinálja a műsort? Mi jön ezután? Ha nem Tel Aviv, akkor Gaza?
gyurmandia73
2014. július 17. 12:37
Én nem bírom Papcsákot és rühellem Karácsonyt. Redvás Szendvics vs. Gennyes Tus.
3M..
2014. július 17. 12:27
A felhozatal szót sem érdemel. Nagyjából olyan mintha ebédre, varjú, vagy patkányleves szerepelne az étlapon. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!