Felmentették a kamionra mászó ellentüntetőt

2014. július 08. 15:11

Gyorsított eljárásban állították bíróság elé és mentették fel azt az ellentüntetőt, aki felmászott az egyik kamionra a Pride-on.

2014. július 08. 15:11

Mivel nem figyelmeztették, hogy nem szabad felmászni a kamionra, ezért nem követett el szabálysértést az ellentüntető – mondta ki a bíróság.

A férfi ellen a kamion tetején leteperő és rugdosó három biztonsági őr ellen csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2014. július 09. 07:20
Közéjük hajtani teherautóval, azt hagy hulljon a férgese! A társadalom 95 százaléka minimum hányingerrel gondol a szarháziakra, és ellenzi az aberrált hivalkodásukat! Nos ezt kellene figyelembe vennie a jogszabályoknak!Csináljon mindegyik amit akar, de csak otthon zárt falak között, és nem undort keltve a tisztességes polgárokban!
korona
2014. július 08. 20:07
Az egész cirkusz a CionBölcsinekJegyzőkönyve alapján történik. És nem csak ez, MINDEN. Akkor a CBJ összeesküvéselmélet? Kik találták ki ezt a fogalmat, hogy összeesküvéselmélet? Igenis vannak összeesküvések! Egymás után sorozatosan. Vajon a Bilderberg-csoport nem-e egy összeesküvés? Az erkölcs rombolása, az önző ember kinevelése a szemünk láttára zajlik. A közerkölcs sértését tiltani kell. De itt már a kereszténység sértegetése zajlik. Mi meg mindenbe belenyugodunk és lapítunk. De hallgatunk arról is, hogy világszerte egyre több "magánhadsereg" gyilkol. A főmédia mindig eltereli a dolgokat, ha a bűnözők zsidók. Hja, Rotschild parancsol. Annál az igazság, akinél a pénz.
Nemzeti Mutyikos
2014. július 08. 19:59
remelem az alcsuti diszno kovetkezo lanyanak eskuvojen egy hatizsakjat lobalo ismeretlen feketeruhas majmot nem fognak a tek-es faszok foldrevinni, mert gondolom jogegyenloseg van meg orbanisztanban.
Karpo
2014. július 08. 19:20
Szigorúan meg kell őket büntetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!