Andrássy úti tűz: azonnali segítséget kapnak a károsultak

2014. július 16. 18:21

Az Andrássy úton kedden kiégett palota lakóinak azonnali anyagi támogatást nyújt az önkormányzat, amely gondoskodik ideiglenes elhelyezésükről is – mondta szerdai sajtótájékoztatóján a VI. kerület polgármestere, Hassay Zsófia.

2014. július 16. 18:21

Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP), a VI. kerület polgármestere szerdai sajtótájékoztatóján bejelentette: az Andrássy úton, a Kodály Köröndnél kedden leégett ház valamennyi lakójának ideiglenes elhelyezéséről és ellátásáról készek gondoskodni, a testület pedig azonnali anyagi segélyt is biztosít mindazoknak, akik ezt igénylik, elsősorban az életvitelszerűen ott lakóknak. Tizenhárom ember kért szállást keddre, őket az önkormányzat egy VI. kerületi hotelben helyezte el – tette hozzá.

A polgármester tájékoztatása szerint a palota életveszélyessé vált, de szerdán megkezdték az épület balesetveszélyes részeinek elbontását. A lakók szerdán hatósági kísérettel elhozhatták az épületből legfontosabb ingóságaikat.
 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2014. július 16. 19:33
"Hassay Zsófia úgy tudta, hogy az egész épület egy külföldi cég tulajdona, és az épületben nincs lakó." http://index.hu/belfold/2014/07/15/langol_egy_haz_az_andrassy_uton/
poppy flower
2014. július 16. 18:45
Szabdon engedték a két őrizebe vett munkást. Az egyikük nem is volt az építkezés helyszinén........Fidesz ügyészség,basszátok meg lúzerek!
Ángyán Páván
2014. július 16. 18:27
Vonják le a mazsihisz támogatásából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!