A rendőrség nyomoz Váradi földje ügyében

2014. július 08. 21:31

Nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje földjének megrongálása miatt. Erről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta az MTI-t kedden.

2014. július 08. 21:31

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott közleményben közölte, hogy a földjét ért kár miatt Váradi András ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette az MTI-nek.

Vasárnap este az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy az Együtt-PM Váradi Andrást indítja Alcsútdobozon Mészáros Lőrinccel szemben - közölte az Index. A polgármesterjelöltség bejelentését követő éjszaka valaki kombájnnal letarolta Váradi földjén a vetést, mintegy százezer forintos kárt okozva.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. július 09. 11:31
Váradi és Mészáros! Tessék mondani, ezek nem egy csapatban játszanak? Ugyan annak a csapatnak a bal és jobboldalán.
Peter8811
2014. július 09. 11:21
Az előbb köptem egy zöldet. Lehet liberál volt?
Vlagyimir
2014. július 09. 10:40
nos,Borítékolom a végeredményt. Mint a Tiborcz-féle falopási ügy..
Vlagyimir
2014. július 09. 09:26
Horthy főméltósága idején is ez volt mert volt egy réteg akik istenítették de bizony a többség zsellérsorban és koldússzegényen tengődött. Na ezt az időszakot hozta vissza a csuti tahó horthyfaszobrostól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!